Xiaomi Mi 9T Padengti Skaidriu Apkalos Krašto TPU Minkštas Silikoninis Galinio Dangtelio Xiaomi Mi9t Pro Xiao Mi 9T 9TPro Telefono Coque

€1.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Savybės: 1. Galvanizavimo Lanko Krašto Šviečia 2 atvejis. Apsaugo telefoną nuo purvo, įbrėžimų, ir 3 smūgiai. Atsparus smūgiams Funkcija: Visi mygtukai ir kampai yra padidėjęs, ir iškėlė kraštus pakelkite ekrano ir fotoaparato objektyvą nuo paviršiaus, kad apsaugoti visų pusių savo prietaiso. 4. Crystal Clear Atveju: Intensyvus skaidrumo rodo off telefonas\ \ 's originalus dizainas ir spalvos. 5. Pilna Apsauga: Visi mygtukai ir kampai yra padidėjęs, ir iškėlė kraštus pakelkite ekrano ir fotoaparato objektyvą nuo paviršiaus, kad apsaugoti visų pusių savo prietaiso. 6. Medžiaga: Aukščiausios Kokybės, Aišku, Silikono 7. Funkcija: Apsaugoti Fotoaparatą Purvo Atsparus Įbrėžimams Atsparus Anti-Slydimui Atsparus Smūgiams Apie Laivybos : 1.Normalus transportavimo laiką, reikia nuo 15 iki 60 dienų 2.Jei būtų bendra kaina 3.Jeigu jums reikia visą stebėjimo, prašome pasirinkti "Basilico-pica.lt Saver Shipping" arba "Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas", ir pridėti pinigų sekimo. Pakuotė: 1pc DATALAND Prekės telefoną atveju Xiaomi Mi 9T/Pro.

Dizainas Skaidrus
Prekės Pavadinimas DATALAND
Tipas Įrengtas Atveju
Savybės Skaidri Danga Krašto TPU Minkštas Silikoninis Galinio Dangtelio
Spalva
Funkcija Sunkiųjų Apsaugos
Suderinamos Prekės Xiaomi
Modelis
1 modelis

Panašūs produktai