1PC 5 Dydis 20/25/35/40/50mm Pelėsių Silikono Aikštėje Pelėsių Epoksidinės Dervos Formų Skirti "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo Priemones, Micro Kraštovaizdžio Dekoras

€1.37

-30%

€1.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

⭐ Value Pack --- yra 5 dydžių skirtingi papročiai ir poreikius, 5 cm, 4 cm, 3.5 cm, 2.5 cm, 2cm galite pasirinkti serijos pelėsių su panašių formų ir įvairių dydžių.

⭐ Nėra Lengvai Ašara --- Mūsų pelėsis yra sudarytas iš gryno silikono jie yra storas , lanksti, ir daugkartinio naudojimo. Su puikus elastingumas, aukščiausios aukšto ašarinės stiprumo ir pan.

⭐ "PASIDARYK pats" Menas --- Puikus, todėl įvairių formų dekoratyvinių dervos amatų, tokių kaip gėlių vazonas, dervos, suvenyrų, keychains, žvakė, gimtadienio dovana, kalėdų papuošalai ir kt.

⭐ Lengva De-Pelėsiai --- Sklandžiai ir blizga interjero leidžia lengvai de-pelėsiai. Po nuspaudžiant ir deforming, tiesiog pailsėti, o tada grįžta į pradinę būseną.

⭐ Parduotuvėje Atmintis --- Padaryti jums gražus atminties jūsų šeimai ir draugams, jie bus myli tai, sąžiningai, Kruopščiai įspūdį! Idealiai tinka mokyklos Vadovo klasės poreikius.

Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Klijai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai

Panašūs produktai