10mm 25mm Mini du kartus Susidūrė su Namų guminiu Plaktuku Vidaus Nailono Galvą Plaktuku Rankiniai įrankiai Papuošalai / Amatų / PASIDARYK pats

€1.16

-27%

€1.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaktukas, Įrankiai, Pigūs Plaktukas, Aukštos Kokybės Įrankiai, Guminiu Plaktuku, plaktukas plaktukas, plaktukas mini.

12238

Aprašymas:

Savybės : visiškai naujas ir aukštos kokybės. Rankena pagaminta iš aukštos kokybės plieno su ergonomiška, komfortą rankena, tinka ilgai naudoti. Dalis geltonas plaktukas galvos buvo naudoti poliuretano medžiaga, minkštas ir permatomas. Juoda dalis buvo naudojant aukštos kokybės plieno, atsparus, sriegikliai, neslystantis, stabdžių naftos, plaktukas, gali būti pakeista, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.

Medžiaga: Plienas+gumos+plastikas/iš nailono, Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti Hammerhead skersmuo: 25mm Plaktuko rankenos ilgis: 215mm Pastabos: Ji yra rankinis matavimas, gali būti 2-3mm klaida. Ir prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats. tikimės, kad suprasti.

Pakuotė: 1xRubber plaktukas

Pakuotės Svoris 0.174kg (0.38lb.)
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Prekės Pavadinimas HUXUAN
Modelio Numeris Papuošalai Įrankis
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai