JKZ STKART Decal Kokybės Aukso Matinis su juodo kontūro Vinilo 2 sluoksnių Skaičių Lipdukas Automobilių transporto Nuoma Sunkvežimių Nešiojamas Šalmas

€1.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

APRAŠYMAS Lipdukas Automobilių Variklių Skaičius 0-9 (1234567890) Tai Lipdukai yra Aukso Matinis su juodo kontūro Vinilo 2 sluoksniai su perkėlimo plėvele.

Apie aplinkosaugos ¾enklelis/Decal, aukščiau medžiagos kokybės. jūs galite įdėti lipdukas/lipdukas ant bet kokio lygaus, blizgus ir švarus paviršius, lauke arba uždarose patalpose. Lauko reikšmė aplinkosaugos ¾enklelis/decal turi Anti-UV ir vandeniui. Taip pat jie nebus išnyks per 5 metus.

PRISTATYMAS Nemokamas Pristatymas Dauguma šalių/rajone. Mes naudojame kelio-gali laivybos metodą(Kinija Paštu arba Ali užsklanda/standartinis pristatymas) TIK. Paprastai, pakuotės gali būti pristatomos per 2-6 savaites, bet kartais būna, ji užtrunka savaitę daugiau. Taigi pažadame, kad jei jūs negalite gauti savo paketą 60 dienų(90 dienų (Brazilija), nes mes išsiųsti paketą, galite prašyti grąžinti visą, mes bus ne problema, sutiks grąžinti pinigus. Pristatymas Pakavimo Mes naudojame kartono, dėžutės, popierius, vamzdžių apsaugoti savo daiktus tranzitu pagal dimensijos aplinkosaugos ¾enklelis/lipdukas.

ATSILIEPIMĄ, Kai gaunate prekes, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Jei nesate patenkintas mūsų daiktų ar yra kokių nors problemų su juo, kai jūs gaunate savo sklypo, prašome pranešti mums. Mes turime geriausią Klientų Aptarnavimo, mes galime išspręsti klausimus, jums laiminga.

RFQ

1)Q: Kaip padaryti aš, kad 2 ar daugiau numerių padaryti vieną sandorį ne mokėti du kartus siunta? A: Jūs galite pasirinkti kt. numeriai, įdėti juos į savo krepšelį, tada daro vieną pirkti kartu. 2) Klausimas: Ką stilius reiškia? A: Tik vieno stiliaus kaip nuotraukoje, stilius 1=1 numeris stiliaus 2=skaičius 2 stiliaus 2=3 . . . 3)Klausimas: ar Galite pagaminti lipdukai su kitais dismensions? A: Taip, mes galime. Bet prašome susisiekti su mumis ir gauti citata pirmas.

Pakuotė Ateina Supakuoti
Medžiagos Tipas KK
Elemento Aukštis 1cm
Modelis Skaičius / Raidė
Lipdukas Rodymas Vadovas
Elemento Tipas Lipdukai
Prekės Skersmuo 1cm
Prekės Pavadinimas JKZSTKART
Elemento Ilgio 7cm
Elemento Plotis 6cm
Dizainas Žodžius
Tipas Klijai Lipdukas
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Modelio Pavadinimas NMG
Kategorijos Lipdukai

Panašūs produktai