Wekays Iphone XS Max XR X Animacinių filmų Silicio TPU Minkštas Atveju "Apple Iphone" 5 5s SE 6 Plius 6s Plius 7 + 8 Plius Padengti Atvejais

€1.29

-12%

€1.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Pastaba: (, Prašome perskaityti prieš tvarka) 1.Jei jūsų užsakymas yra per mažas, kad(kad $7),arba pasirinkti pristatymo būdą norite ir mokate už siuntimo išlaidas. 2.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar havn ' t gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data ne pirmą kartą. 3.Jei po 65 dienų jūs vis dar havn ' t gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau. 4.Prašome don ' t open ginčo per 65 dienas, tai yra nemalonu. Kai jūs padarysite užsakymą,tai reiškia, kad jūs sutinkate su aukščiau nurodytos instrukcijos. Prekės Savybės: - F tai modelis: "Apple" Telefono "Iphone" 5 "Iphone 5s , Iphone, SE , Iphone 6 , Iphone 6s , Iphone 6 Plius , Iphone 6plus , Iphone 6s , Iphone 6s plius , Iphone 6splus , "Iphone" 7 , "Iphone" 7 Plius", "Iphone" 7plus , "Iphone" 8 , "Iphone" 8 Plius", "Iphone" 8plus , "Iphone " X", "Iphone XS , "Iphone " XR", " Iphone XS Maks . - 100% nauja, h vps kokybės naujas atvykimo prabanga mielas animacinių filmų vienaragis gyvūnų panda gėlė, medis, šuo, katė dramblys minkšto silicio TPU telefono atvejais galinį dangtelį telefono maišelį odos apvalkalas . - Unikalus dizainas leidžia lengvai naudotis visi mygtukai, valdikliai ir uostuose nereikia pašalinti atveju - Suteikia apsaugą nuo įbrėžimų, smūgių, purvo, riebalų ir pirštų atspaudų. - Lengva naudoti, lengvas, Elegantiškas statybos ir susiuvimo - Puikiai tinka jūsų mobilusis telefonas, animacinių filmų stiliaus, lengva pašalinti ir įdiegti. - Mišrus kad pirkti 2vnt ar Daugiau, jūs galite gauti 5% nuolaida. - Jei norite sekimo numerį, patikrinti, kad dėl interneto, prašome pasirinkti, kad siuntas su sekimo numeriu . - Apie Sumaišykite Modelio nuotraukas rodyti viduje yra tik pavyzdys.Mes atsiųsime tinkamą modelį už jus.

Feature3 "Iphone" X XR XS Max 6 6s 7 8 Plius Animacinių filmų Silicon Cover Dėklai
Feature1 Vyrų, Moterų, Mergaitė, Berniukas Mados Prabangių Kietas, Minkštas Silicio Galinį Dangtelį Atvejais
dydis For Iphone 5 5s SE 6 Plus 6s Plus 7 Plus 8 Plus X XR XS Max
Savybės Mielas Animacinių Filmų Vienaragis Panda Gėlė, Medis, Šuo, Katė Vaikams Vaikams
Feature4 Iphone 5 5s 6 Plius 6s Plius 7 + 8 " Plus X XR XS Max Priedai
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPHONE" 8 PLIUS
Kategorijos Mobiliųjų Telefonų Priedai
Dizainas abstraktus
Retail Pakuotė No
Tipas Galinį Dangtelį Odos Apvalkalas Telefono Dangtelį Atveju Telefono Maišelį Fundas Copue Rubisafe
Stilius Mados Prabangių Kietas Mielas Animacinių Filmų Vienaragis Panda Gėlė, Medis, Šuo, Katė
Prekės Pavadinimas Wekays
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Medžiaga Minkšto Silikono TPU
Feature2 Fundas Coque "Rubisafe" Iphone 5 "5s 6 6s Plius 7 + 8" Plus X XR XS Max
Feature5 Į Photoes Šou Yra Tik Pavyzdys,Mes Atsiųsime Tinkamą Modelį Jums.
Funkcija Purvo atsparus
Tinka Telefono Modeliui "Apple Iphone" 5 5s SE 6 Plius 6s Plius 7 + 8 " Plus X XR XS Max

Panašūs produktai