GIMĖ GANA 60ml Pratęsimo Gelio Nagų lako Slydimo Sprendimas Greitai Pastato UV Gelio lako, Nagų priauginimo Akrilo Įrankis

€3.37

-41%

€5.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis.

Specifikacija: Talpa: 60ml Kiekis: 1 Butelį Spalva: Kaip nuotraukose Pakuotės Turinys: 1 Butelis GIMĖ GANA 60ml Nagų lako Slydimo Tirpalo Savybės: 100% naujas mažmeninės prekybos ir aukštos kokybės. Tinka kreiptis dėl UV gelio nagai, akrilo nagai ir natūralius nagus ir pan. Puikiai tinka tiek profesionalams ir asmeniniam naudojimui. Profesionalus naudojimas: 1 Žingsnis: Tepkite labai plonu sluoksniu grunto sluoksnis, ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 2 žingsnis: Užtepkite Kristalų pratęsimo UV Gelio ant GIMĖ GANA nagų mygtukas. 3 žingsnis: Naudokite nail art pen taikyti Slydimo Sprendimas. 4 žingsnis: Užtepkite Kristalų pratęsimo UV Gelio ant nagų formą, naudokite nagų dailės rašiklis su slydimo sprendimas, kad gelis sklandžiai. 5 žingsnis: Klijuoti jį į savo nekilnojamojo nagų ir įsitikinkite, kad jis visiškai kursuojančių-up, ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 6 žingsnis: Pašalinti neteisingų nagų patarimas, forma ir lenkų jūsų nagai. 7 žingsnis: lenkų rezervo nagų gauti formą, jūs norite. 8 žingsnis: Užtepkite viršutinį sluoksnį ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje.Viskas.

Specifikacija: Talpa: 60ml Kiekis: 1 Butelį Spalva: Kaip nuotraukose Pakuotės Turinys: 1 Butelis GIMĖ GANA 60ml Nagų lako Slydimo Tirpalo Savybės: 100% naujas mažmeninės prekybos ir aukštos kokybės. Tinka kreiptis dėl UV gelio nagai, akrilo nagai ir natūralius nagus ir pan. Puikiai tinka tiek profesionalams ir asmeniniam naudojimui. Profesionalus naudojimas: 1 Žingsnis: Tepkite labai plonu sluoksniu grunto sluoksnis, ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 2 žingsnis: Užtepkite Kristalų Pastato UV Gelio ant GIMĖ GANA nagų mygtukas. 3 žingsnis: Naudokite nail art pen taikyti Slydimo Sprendimas. 4 žingsnis: Užtepkite Kristalų Pastato UV Gelio ant nagų formą, naudokite nagų dailės rašiklis su slydimo sprendimas, kad gelis sklandžiai. 5 žingsnis: Klijuoti jį į savo nekilnojamojo nagų ir įsitikinkite, kad jis visiškai kursuojančių-up, ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 6 žingsnis: Pašalinti neteisingų nagų patarimas, forma ir lenkų jūsų nagai. 7 žingsnis: lenkų rezervo nagų gauti formą, jūs norite. 8 žingsnis: Užtepkite viršutinį sluoksnį ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje.Viskas.

Tipas Gelis Lenkijos
Tomas 8 ml
Kiekis 1 Butelis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Gimė Gana
NET WT Maždaug.60ml
Modelio Numeris AXB46243
Komponentas Derva

Panašūs produktai