Htmeing Dirbtinės Gėlės Cherry Blossom Vynuogių Vestuvių Dekoras "PASIDARYK pats" Rotango Girliandą Gėlės Vynuogių Šalies Namų, Sodo Puošmena

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Gėlių Vynuogių, rotango garliava, šilko dirbtinės gėlės.

Htmeing 233cm Šilko Dirbtinės Gėlės Vyšnių Vestuvių Dekoras "PASIDARYK pats" Rotango Girliandą Modeliavimas Wisteria gėlės vynuogių Šalies Namų Sode, Prašome Pastaba : Kadangi pakuotės dydis ir kitų priežasčių, laivybos Kaina nėra labai tikslūs, jei turite didelį kiekį, prašome susisiekti su mumis, mes bus suteikti jums geriausia kaina, pristatymas, ačiū!

Aprašymas:

Ilgis: 2.33 m/ 89 cm

Medžiaga:šilkas

pakuotė:

1 vnt 89"Dirbtinio Šilko Vyšnių žiedų Girlianda

Skelbimas:

1. Šiek tiek changeful forma yra neišvengiamas metu, tvarkymo, saugojimo ir transportavimo. Prašome traukti kiekvienas žiedlapis susigrąžinti savo formą po gavimo. Naudojant jį už laikotarpį, bus, kad forma gražesnė.

2. Nes tai yra rankų darbo, paprastai, vieną ar du gabalai žiedlapiai bus nukristi. Tačiau ji gali būti lengvai klijuojamos nedarant įtakos bendrą programos "outlook".

3. Stenkitės neliesti vandens.Jei nenaudojate ilgą laiką, prašome antspaudas jį į plastikinius maišelius vėsioje ir sausoje aplinkoje.

Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
type2 gėlių karūna
3 tipas Gėlių Sienos
Proga Šalis
Gėlių Stilius Gėlių String
Tipas Vyšnių
Medžiaga Šilko
type4 Cherry Blossom
Prekės Pavadinimas Htmeing
Modelio Numeris 230YHT
Kilmės KN(Kilmės)
type1 girlianda
Stilius Gėlė
Ilgis 233cm

Panašūs produktai