Originalaus Dizaino Plaukų Įrašą Round Top Staigius Bun Narve Minimalistinio Turėtojas Narve Plaukų Stick Lydinio Plaukų Papuošalai Mergina Plaukų Accessories

€0.73

-40%

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Clips & Smeigtukai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Plaukų Clips & Smeigtukai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Plaukų Clips & Smeigtukai.

Fetures: 1.Mūsų Plaukai letena padaryti savo plaukus, gražus ir stabilus, lengva dėvėti ir nurašomas. "PASIDARYK pats" savo šukuosena šalis ar kasdieniame gyvenime. Išlaikyti savo plaukų tvarkingas ir netvarkingos, kad jūs daugiau žavinga! 2.Tai elegantiškas plaukų clips pateikti žavinga atrodo kilnus, kad jūs, kostiumas mergaitėms ir moterims, geri pasirinkimai šalims, ceremonijos, jubiliejų, gimtadienį, vestuves, ir kasdien dėvėti, taip pat dovanų idėjos jūsų šeimos, draugų, 3.Šių gražių plaukų įrašai yra geros apdailos, padaryti jums atrodo didesnis žavinga ir elegantiška, puikiai derinami su įvairių stilių drabužių, padės jums tapti dėmesio, bet kuriuo metu. 4.Leidžia Jums Plaukų Gražus Ir Stabilus,turėti gerą nuotaiką Specifikacija; Produkto Pavadinimas: Lygus apvalus kietas Medžiaga: Lieti Ilgis::Apie 10CM ColorGold,Mėlyna,Rožinė Aukso Forma: U formos Pakavimo įtraukta: 1pcs x Kietas Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 2.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

item7 Plaukų Papuošalai
Kiekis 1pc
item4 plaukų bun Narve
Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Plaukų Segtukas
item6 Plaukų Stick
item1 Lydinio Raundo Viršuje Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
item3 Round Top Kietas
item5 Minimalistinio Turėtojas Narve
item8 mergina plaukų aksesuarai
item2 Originalaus Dizaino Plaukų Įrašą
Modelio Numeris A1J61
dydis 1pcs Hair Clip

Panašūs produktai