12X6cm Kalėdų Tema Štampavimo Nagų Plokštelės Kalėdų Snaigės Briedžių Stačiakampio Nagų Stamper Scarper Manikiūro Įrankiai UV Geliu Dekoracijos

€1.26

-30%

€1.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dailės Šablonai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dailės Šablonai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dailės Šablonai.

Prekė: Nail Art Stamping Plokštės Dizaino: 25 Dizaino pasirinkti Naudojimas: Dėl nagų lako dizaino kūrimas Pakuotės Turinys: 1pcs nagų plokštelės Atsargumo priemonės: 1.Spausdinti plieno plokštė, prieš naudojimą prašome nuplėšti skaidri apsauginė plėvelė, ar spausdinti modelis. 2.Jūs galite dažyti nagus, taip pat galite perkelti modelis pirštai, puodeliai, mobilieji telefonai, priedai ir kitose vietose, kurį norite spausdinti, bet, kad tos operacijos ir nudažyti nagai. 3.Mobiliųjų telefonų ir kitų brangakmenių papuošalai plastiko pusėje spausdintą modelio, pvz., neteisingai spausdinti ir kitos problemos, kol ji yra visiškai sausas, švelniai subraižyti su nagų gali ne, nereikia naudoti ryškių alyva padengtas paviršius, neplaukite su nuplaukite , nes Kitaip jis ardo plastiko paviršius.

Kiekis 1 vnt
Svoris 30g
Medžiaga Nerūdijančio plieno
dydis Around 12cm*6cm
Elemento Tipas Šablonas
Modelio Numeris Kalėdų Nagų Formą
Dizainas Kalėdų Medis/Kalėdų Senelio/Elnių/Snaigė/Santa Batai/Kepurės/Dovanos
Šablono Tipas Spaudos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai