Lauko Vandeniui Dviračių, Kalnų Dviračių galinės Sėdynės Galinis Krepšys Nešiojamų Dviračio Balno Pagalvių MTB Priekinis Vamzdis Dviračių Įrankių Krepšiai Uodega Dėklas

€4.03

-16%

€4.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Krepšiai & Panniers, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Krepšiai & Panniers, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Krepšiai & Panniers.

Aprašymas: Šis produktas yra su maža ir išskirtinį išvaizdą, patogu nešiotis, jis tinka dviračių. Ji priima vandeniui poliesterio medžiagos, tvirtas ir patvarus. Zip uždarymo ir praktinių atidaryti dizaino, kad ji lengvai atidaryti ir išvengti kritimo iš viduje elementus. Platus skiedra pilka atspindinti juostelė, saugu važiuoti naktį. Tinka pakavimo mobiliuosius telefonus, pinigų, raktų ar asmens TAPATYBĖS kortelės ir kt. Tinka įvairūs dviračiai, ir lauko dviračiu. Specifikacija: Tipas: Sėdynės / Sėdynių pagalvių Medžiaga: Poliesteris Dydis: app.20cmx8cmx6cm/7.87"x3.15"x2.36" Spalva: Raudona,Mėlyna,Juoda Kiekis: 1Pc Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: x 1Pc Dviračio Balno Pagalvių (be mažmeninės pakuotės)

Funkcija Rainproof
Medžiaga Polyster
Spalva raudona,Mėlyna,juoda
Tipas Sėdynės / Sėdynių pagalvių
Sertifikavimo 3C
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris GUGUJI222
dydis 20cmx8cmx6cm/7.87''x3.15''x2.36''
Prekės Pavadinimas QILEJVS

Panašūs produktai