DUOMENŲ VARLĖ Anti-slip Silikono Camo Apsaugines Odos Atveju, "Sony" Playstation 4 PS4 Pro Plonas Valdytojas Nykščio Spaustuvai, Kreiptuką Kepurės

€3.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atvejais, Buitinė Technika, Pigūs Atvejais, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atvejais.

NAUJAS PRODUKTAS-DUOMENŲ VARLĖ Vaizdo Žaidimų Konsolės Parama GBA/MAME

Skirtingai nuo kitų žaidimų konsolės valdikliais, šį kartą mūsų reguliatorius palaiko šešių mygtuką belaidžio kreiptuką, kuris leidžia mums pateikti kitokia patirtis žaidimų.Penkių emuliatorius paramos, custom parsisiųsti žaidimus.Jei jums nepatinka mūsų built-in žaidimai, prašome nesijaudinkite, galite atsisiųsti savo mėgstamus žaidimus į SD kortelę.

Belaidžio Žaidimų Valdiklis Skirtas PS4/PC/ "Android" Telefonas

Belaidžio ryšio valdiklis PS4 yra tikrai ergonomiškas ir priima už PS5 dizainas! Belaidžio žaidimų valdiklis yra plačiai suderinama su PS4/PC(Win7/8/10)/ "Android" telefono. Jūs galite mėgautis labiausiai žaidimų platformose su gamepad.

3 1. Vertikalus Stovas Su Dual Controller Įkroviklis Stotis PS4/PS4 Slim/PS4 PRO

Vertikalus Stovas PS4 konsolės su Aušinimo Ventiliatorius ateina su 3 įmontuotu ventiliatoriumi. Suteikia pastovų pinigų srautą vėsaus oro ir efektyviai išlaiko savo PS4 konsolės nuo perkaitimo ir pratęsti jos tarnavimo laiką.Du įrengtas angas, saugojimo ir įkrovimo jūsų valdikliai. Įdėkite savo duomenų valdytojas į stovą po žaidimo sesiją ir tai bus įkroviklio jūsų kitą žaidimo sesiją.

Buy 1 Get 4 Dovana

Jei jūs pirkti mūsų Minkšto Silikono Padengti SONY PS4 Valdytojas, jūs galite gauti mūsų dovanų paketą!

Camoutflage Silikono Atveju

Ergonomiška minkšta liesti 100% silikono medžiagos. Aukščiausios kokybės minkšto silikono medžiaga suteikia daugiau komforto patirties ir gali leisti jums žaisti ilgiau. Tikslumo išpjovos kiekvieno mygtuko, analog stick, garsiakalbis ir touchpad. Oda puikiai tinka PS4 valdytojas išlaikyti visus mygtukus, trigerius ir thumbsticks prieinama.

Naujas dizainas, daugiau unikalus!

Mieli draugai! Šis naujas silikono viršelio dizainas yra daugiau spalvinga ir prideda daug įdomių modelių! Dar svarbiau, modelis padėtį silikono mova yra skirtingas! Kiekvieną silikono atveju atstovauja savo unikalumą! Pavyzdžiui: dėl unikalumo šis naujas dizainas, jei jūs perkate silikono per mūsų nuotrauką, jums gali gauti modelis 1, modelis 2, modelis 3, modelį, 4, 5 modelio ir kitus modelius. Tačiau apskritai spalva Ir modelis nėra blogas! Mes ne siųsti jums negerai modelis!

Nauja Versija,Geriau Operacija

Žmogiškas dizainas su neslidžia Rankena, prietaisą galite naudoti ir sukasi vertikaliai ir horizontaliai, be smashing lengvai. Lengvų putų ir minkštos formos, nėra lengvai leisti vaikams nutraukti savo rankena,gerai plastiškumas ir elastingumą. Suderinama su : PlayStation 4 PS4 Valdiklis "PlayStation 4 PS4 Pro "Valdiklis" PlayStation 4 PS4 Slim Valdytojas Kiekvieno elemento bus išbandytas ir supakuotas atsargiai, kol mes laivas jį.Prašome būti tikri, kad perkate!

Pastaba: Jei modelio gavote yra ne tas pats, kaip paveikslėlyje, mes parodėme, prašome nesijaudinkite, tai nereiškia, kad mes išsiųstas jums negerai modelis. Tai yra naujausias graffiti raštą. Kas silikono mova modelis yra skirtingas. Nuotraukose parodyta tik kaip nuoroda, nes kiekvienas gamybos rinkinys modelius atspausdinta ant kiekvieno silikoninis dangtelis, kiekviena silikono mova yra unikalus.

Kadangi kiekvieno asmens ekranas, todėl, kad spalvų rodomas skiriasi, bet mes kamufliažas silikono padengti kuo arčiau realaus! Nuotraukas rodome tik informaciniais tikslais! Prašome suprasti, kad fizinis produktai gali turėti spalvų gamą skirtumus.

Pakavimo Sąrašas

1 x Minkšto Silikono Atveju 2 x Silikono Danga Bžūp 2 x LED Šviesos Juosta lipdukas, Decal PASTABA:Šis produktas apima tik Silikono Atveju,neturi būti PS4 valdytojas!

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Mieli draugai! Labai ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje. Dėl dabartinės vėluojama global express pristatymas, jie negali būti pateikti per nustatytą laiką. Dabartinė pristatymo laikas yra apie 35-90 dienų. Kad nebūtų vėlavimo pristatyti į jūsų sklypą ilgą laiką, mes primygtinai rekomenduojame rinktis Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas. Dauguma šalių gali suteikti 7-25 dienomis! Pasirinkti Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas, jūs galite mėgautis naudą: Tik mūsų produktų atlikti Nemokamai Grąžinti logotipas, ir šių aštuonių šalių gali mėgautis nemokamai grąžinamosios išmokos jokios priežasties.

Laidinio Žaidimų Ausines PS4/PS3/PC/Xbox360/ "Android" išmanųjį telefoną

Aukštos raiškos mikrofonas, tikras garsas, galingas triukšmą, 40mm ratai vienetas, ir uždaros earmuffs, kad gali izoliuoti išorės triukšmo, leidžia izoliuoja išorės triukšmą, labiau tinka į žaidimą, patogūs dėvėti.

Dual Usb Įkrovimo Stovas PS4/PS4 Slim/PS4 Pro

Šį USB Įkroviklį Stotis suteikia paprastas ir greitas būdas įkrauti ir laikyti savo PS4/PS4 SLIM/PS4 Pro valdytojai saugiai.Idealiai tinka saugoti savo vieta laikyti jūsų valdiklių įkroviklis, kai esate ne žaisti.

Aušinimo Horizontali Versija Laikiklis PS4 Už PS4 Slim/Pro Žaidimų Mašina

Žaidimo priimančiosios laikiklis su dugno anti-slydimo silikono dizainas gali efektyviai užtikrinti stovo stabilumą. Tai lengva įdiegti, nereikia sudėtingas procesas ir kitos priemonės reikalavimas. Keturi maži žaidimo priimančiosios laikiklis priimančiosios keturių kampe stabiliai. Apsaugos nuo dulkių dangtelis, specialiai sukurta PS4,puikiai apsaugo nuo dulkių, taigi jūsų PS4 bus nebegali būti užterštas dulkėmis.

Aliuminio Metalo Analoginis Nykščio Lazdos

Aliuminio metalo analoginis nykščio lazdos kreiptuką bžūp pakeisti Playstation 4 PS4 Pro/PS4 Slim/ Xbox Vienas/Xbox Vienas Plonas/Xbox One X " Valdiklį.

Prašome Paspauskite, Kad Pamatyti Daugiau Produktų

Funkcijos 2 už PS4 Valdytojas Silikono Oda
Suderinama su 1 PlayStation 4 PS4 Pro Plonas Valdytojas
Funkcija Už ps4 priedai
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Kilmės KN(Kilmės)
TIPAS 4 LED Šviesos Juosta Decal PS4 Valdytojas
Modelis Už PS4 Gamepad
Funkcija 1 už PS4 Valdytojas Camo Atveju
Tipas Minkštas Silikoninis Dangtelis PS4 Valdytojas
Funkcija 3 už Dualshock4 Valdiklio Dangtelio
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
Dropshipping Taip
SONY Modelis PLAYSTATION4
3 tipas Anti-slydimo Silikono Atveju PS4 valdytojas
Funkcija 4 už Dualshock 4 PS4 Pro Valdytojas
Medžiaga Silikono
Tipas 1 Už PS4 Valdytojas Odos
Suderinama su 2 už Dualshock 4 PS4 Slim Valdytojas
Tipas 2 kreiptuką ps4 atveju
Modelio Numeris ZXX0225XKGJT

Panašūs produktai