Itin Šviesus Įkrovimo 18650 LED Žibintuvėlis Su T6 lempos, Kolonėlė Dėmesio 5Modes Zoomable šviesos Fakelas, Žibintų Nemokama Laivas

€6.69

-48%

€12.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: LED Žibintuvėlis, Šviesos Ir Apšvietimas, , Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, LED Žibintuvėlis.

2020 m. pocketman linki jums laimingų naujųjų metų

*★°*:.☆(▽)/$:*.°★*

✿✿ヽ(°▽°)ノ✿✿

Geriausios kokybės>>> užsisakyti rasti daugiau (*╹▽╹*)

Itin Šviesus Įkraunamas LED Žibintuvėlis Su T6 lempos, Kolonėlė Dėmesio 5Modes Zoomable šviesos Fakelas, Žibintų Nemokama Laivas 1*18650

Dizaino Koncepcija:

Tai Aukštos Kokybės, Atspari Vandeniui 4000LM Led žibintuvėlis/Plazminiu su Dimeris , per reguliavimas telescoping galva, galite gauti vietoje pluošto ir potvynių šviesos, kaip jums reikia. Idealiai tinka speleologų, miško keliautojai, medžiotojai, fisher ir pan.?

Savybės:

- Naudojant XML T6 lempos , Maks. ryškumas 4000LM, Švitinimo atstumas 500m

- Vidaus elektros instaliacijos taikoma pastovios srovės išėjimas, darbo diapazonas yra platus, ir gali panaudoti akumuliatoriai didžiausia apimtimi.

- Penki režimai vieno mygtuko : aukštos šviesos, artimieji šviesos, mažai šviesos, blykstės ir SOS šviesos dėl savo pasirinkimo.

- Zoom in & Zoom out

- Aliuminio lydinio korpusas ir mini-įrodymas, dizainas, pajusti daugiau komforto

- Plačiai naudojamas lauko veikla, pavyzdžiui, alpinizmas, kempingas, žygiai, miško tyrinėti, Ar naudoti namuose kaip remontas ar rasti mažas dalykas.

Apie 18650 Baterija

- BRC 18650), 3,7 V 4200mAh Įkrovimo saugomų Li-ion Baterija

- Per temperatūra ir per srovės apsaugos

- Trumpojo jungimo apsauga ir Aplinkos draugiškas

- Plačiai naudojamas žibintuvėlis, lazerinė rodyklė, kaip avarinis apšvietimas ir kiti nešiojamieji įrenginiai

Ateina Baterijos Įkroviklio 18650 Baterija

Apie 18650 baterijos įkroviklis - Kaip žinoti, kad baterija visiškai įkrauta?

1) naudojant nuolatinės SROVĖS maitinimo adapteris, ten yra indikatorius, maitinimo adapteris, Baterija - RAUDONOS šviesos, Visas už - ŽALIA šviesa

2) naudojant automobilinį įkroviklį, nėra jokio indikatoriaus lemputė rodo baterijos įkrovimo būseną. Akumuliatoriaus bus visiškai įkrautas 4~5 val. LED tik šviesiai RAUDONOS šviesos, reiškia, jungiantis su galia.

3) LED šviesos įkroviklis dokas don?t rodo baterijos įkrovimo būseną, tik lemputė raudona lemputė, kai prisijungimas prie elektros

Apie Mus Mes esame originali pardavėjas siūlo kokybiškas prekes ne labiausiai konkurencingų kainų. Kiekvienas daiktas yra kruopščiai supakuoti, siekiant užtikrinti saugų siuntą. Tikslas-mūsų verslas yra pareikšti mūsų klientams geriausius produktus pasaulyje. Mes teikiame savo klientams su puikus klientų patirtį, o siūlo visus produktus už žemiausias kainas internete. Mes pasisakome už viską, ką mes parduodame ir padaryti tai mūsų misija, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientų pasitenkinimą. Mes taip pat pateikti LAŠAS LAIVYBOS paslaugas savo klientams, jei jums reikia, grąžinimo Politika Tikrai Neteisingai Prekės bus pakeistas arba pinigai grąžinami per 30 dienų grąžinimo laikotarpius. Tačiau, mes turi būti informuota apie bet netinkamų prekių gavus prekę. Tai yra klientai, pareiga apmokėti, ir laivų elementą atgal į jav. Jei prekė yra pažeista, mes taip pat grąžinamosios išmokos pašto išlaidų atgal pirkėjui. Nekokybiškų daiktų bus pasiūlyta keistis arba laikyti kredito. Prekės turi būti grąžinta per 30 dienų nuo gavimo data tvarka. Tai trunka maždaug iki 3 darbo dienų tvarkyti savo grįžta po gauto produkto. Visi inventorizacijos įforminimo pardavimas produktai yra galutinis, nr. grąžinimo, keitimo ar grąžinimo. Nors, mes paketą elementą labai atsargiai su aukštos kokybės pakavimo medžiagos, yra nenuspėjami žalą dėl pristatymo iš vežėjo. Esame ATSAKINGI už pristatymą žalą patį ELEMENTĄ. Mes jums siūlome mainais už pažeistą punktą dėl pristatymo žalą. Atsiliepimų Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Prekės Pavadinimas POCKETMAN
Spalva Juoda
Drop laivyba Priimti
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
linterna led
zaklamp taschenlampe
Korpuso Medžiaga Aliuminio lydinys
torcia led lampe de poche
Sertifikavimo FCC
Židinio nuotolis Reguliuojamas
3800
Įkroviklis Netaikoma
Modelio LED Karoliukai T6
Elemento Tipas
Modelio Numeris XCASW
Režimo Jungiklis Aukštas/Vidurinis/Žemos
Funkcija Sunku Šviesos
Atsparus vandeniui Taip
Galia 16W
Apšvietimo Atstumas > 500 metrų

Panašūs produktai