12 Krepšiai Kristalų Dirvožemio Hidrogelio Gelio Orbiz Vandens Karoliukai 3000pcs didėjant Vandens Kamuolius Gėlių/Vestuves/Apdailos polimero waterbead

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vonios Žaislas, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigus Vonios Žaislas, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Vonios Žaislas.

Įsimintina Pasakos Spalva

Šie maišeliai yra visiškai vaivorykštės mišrios spalvos vandens karoliukai, super šviesus. spalvinga ir colorfast. Nesvarbu, jūsų grojimo, ar papuošalai, karoliukai bus sukurti labai pasakos spalvos ir kad būtų galima labai įsimintinas jums ir jūsų vaikams.

Puikus Žaislas Jutimo Žaisti

Kas geriau dovanų galite duoti savo vaikams ir išlaikyti juos šypsosi valandas? Vaikams įvairaus amžiaus patinka jaustis ir atrodyti iš jų. Mėgaukitės blizga vasarą su savo mažyliais, traukti iš mūsų pupeles vonia/baseinas/butelis/praustuvas/dubenėlį ir mėgautis džiaugsmo granulių pareikšti.

Augalai Pagalbininkas

Jie padeda įrenginių išlaikyti vandens ir sumažinti laistymo augalams reikia. Išleisti vandenį palaipsniui, todėl augalų nėra užtvindytas su vandeniu. Taip pat veikia kaip pakeisti dirvožemio kai augalai. Bambuko augalai gerai su vandens karoliukai, o ne dirvožemyje.

Papildoma Nauda

Mūsų granulės yra perdirbamas. galite pakartotinai naudoti granules, kaip daug kartų, kiek norite, užauga daug kartų ir nereikia nerimauti dėl jų prarasti savo spalvą.

Įspėjimas vandens karoliukai gali ne valgyti
Tipas Crystal Dirvožemio
Svoris
Skersmuo 2.5-3mm
Lytis Unisex
Amžius > 3 metų
Medžiaga Polyacrylat , dervos
Savybės Vonia
CE Tipas
Sertifikavimo CE
Tipo Numeris Crystal Dirvožemio
Pakavimas daugiau nei 3000pcs
Kiekis 3000pcs/ aikštelė , 12 maišų, 1 maišas 250pcs, 12 spalvų /daug
Brūkšninis kodas Taip

Panašūs produktai