Nauja Sfera Kristalo Formos "PASIDARYK pats" Pakabukas Įrankiai, Papuošalai, Aksesuarai, Silikono Formą Epoksidine Derva, Apdailos Formų Šokolado Torto Formos

€0.35

-12%

€0.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Aukštos kokybės medžiagos. Tai pelėsių gali būti naudojamas papuošalų priėmimo,pyragas apdaila ar menų. Ji naudojama su skystu silikonu, kad sklandžiai pelėsis. Ji bus padaryti šiek tiek skaidrios ir gražios kamuolius. Jums gali duoti skirtingus turinį su savo kūrinį. Skirtingo skersmens rutuliai gali būti prieinami jums pasirinkti. Patvarus ir lengva valdyti. 1 vnt silikono pelėsių tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas! Specifikacija : Medžiaga: Silikonas Tipas: Kamuolys Spalva: Kaip nuotraukose parodyta, Dydis: 20mm,30mm,40mm,50mm,60mm Skersmuo: 20mm(0.79 in) 30mm(1.18) su 40mm(1.57) su 50mm(1.97) su 60mm(2.36 in) Kiekis: 1 Vnt Paketas apima (be mažmeninės pakuotės): 1 x Silikono Formos Pastaba : Dėl vertus priemonė, dydis gali turėti 1-2cm paklaida. Dėl skirtingų monitorių ir vaizdo kamera, apšvietimas gali sukelti nežymūs spalvų skirtumai, daugiausia natūra visų spalvų. Dėl ilgų pristatymas, elementas gali sugesti tranzitu, jei elementas žalą, pls susisiekti su mumis pirma prieš palikite atsiliepimą, ačiū už jūsų supratimą.

Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Modelio Numeris 1
item2 "PASIDARYK pats" Pakabukas, Įrankiai
item5 Papuošalai, Įrankiai
item4 Epoksidinės Dervos Apdailos Skardas
Medžiaga Silikono
item3 papuošalai, aksesuarai
item1 Sfera-Kristalų Forma
Dydis(Skersmuo) 20mm,30mm,40mm,50mm,60mm
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai

Panašūs produktai