Kelių Kalnų Dviračių Butelis Rack Lengvas PC Plastiko Butelio Laikiklį Narve Dviratį Vandens Puodelį Stovo Lauke, Dviračių Priedai

€1.08

-47%

€2.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Butelis Turėtojas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Butelis Turėtojas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Butelis Turėtojas.

Pavadinimas: PC plastiko butelis narvelyje [gali būti naudojamas ilgą laiką, per 60~120 laipsnių Celsijaus]

Medžiaga: Polikarbonatas vartojama santrumpa PC

Polikarbonatas yra paplitusi medžiaga kasdien. Dėl savo bespalvis skaidrumo ir puikus atsparumas smūgiams, bendra kasdien programas įtraukti optinių diskų, akinių lęšiai, vandens buteliai, neperšaunami stiklai, apsauginiai akiniai, banko neperšaunami stiklai, žibintai ir kt.

Polikarbonatas yra taip pat naudojami siekiant, kad šalmas kaukės moonwalkers.

Tinka: visų rūšių rėmeliai su butelis narve montavimo skylės

Techniniai duomenys: Aukštis: 148mm ar taip Plotis: 73mm-80mm

Svoris: 40g

Medžiaga: Aukštos kietumas plastiko tekstūros

Spalvos: Juoda Balta Raudona

Šis butelis narve turi daug privalumų:

1,kietumas yra labai stiprus---tęsti, nuolat lankstymo, ne-iųjų, kad smashing, kad spaudimas nėra blogai, mes naudojame [polikarbonato] kaip pagrindinės žaliavos. Mūsų įprasta, akiniai, neperšaunami stiklai, apsauginiai akiniai, banko neperšaunami stiklai, žibintai ir kt. yra pagaminti iš šios medžiagos.

2, apsaugoti virdulys - užkirsti kelią braižymo virdulys [mažas trinties koeficientas] Paprastai, virdulys, pagamintas iš plastiko, o trinties koeficientas tarp plastiko ir plastiko yra žymiai mažesnis nei tarp plastiko ir metalo (aliuminio butelio narve). Labai gerai

Siekiant apsaugoti virdulys.

3, geras elastingumas [didelis taškas virdulys valgyti], Nes medžiagos elastingumas yra labai gera, todėl dydis virdulys nėra labai didelis, paprastai normalaus dydžio virdulys gali būti lengvai naudojamas, nors apskritai gėrimų, pvz., juodoji arbata, žalioji arbata , Wahaha mineralinio vandens ir kt., gali būti naudojamas labai gerai.

Paketų sąrašo:

1* virdulys stovi

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 2020 m.
6 Aukštos Kokybės
2 Plastikiniai
3 virdulys stovi
8 Greitas Pristatymas
10 nemokamas pristatymas
7 Praktinių
4 lengva įdiegti
9 Drop laivyba
Svoris (g) Mažiau nei 75g
5 Patvarus
1 Juoda Balta Raudona

Panašūs produktai