4Pcs/Set Automobilių Padangų Vožtuvas Kyla Bžūp Knurling Stiliaus Kaukolė Padangų Vožtuvų Dangtelis Aliuminio Padangų Varantys Kamieninių Oro Vožtuvas Dangteliai Dulkėms Kepurės

€3.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vožtuvų Kotus & Kepurės, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Vožtuvų Kotus & Kepurės, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Vožtuvų Kotus & Kepurės.

RM17744605850514469

Techniniai duomenys:

Dydis(L*W): 1.6*1.1 cm/0.63*0.43 colių

Svoris: 10.3 g

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Spalva: juoda/pilka/mėlyna/raudona

Taikytinos modeliai: universaliųjų automobilių

Montavimo būdas: knobbing

Ypatybė:

1. Tvirtas ir patvarus: šių varantys oro vožtuvas dangteliai, pagaminti iš Aliuminio lydinio, tvirti ir patvarus, formą nėra lengva keisti, net jei jis gauna spaudimą.

2. Uždarųjų forma: vožtuvas kyla apima funkcijų, su guminiais sandarinimo žiedas sandarinimo vidinis, todėl gali ne tik padėti išvengti nuotėkio, bet ir gali užkirsti kelią vandens, sniego, ir dulkes į padangų, taip prailginti padangų tarnavimo laiką,

3. Platus naudojimas: šis rinkinys varantys oro vožtuvas dangteliai tinka daugelio tipų transporto priemonių su jav vožtuvai, kepurės, pavyzdžiui, automobilių, sunkvežimių, motociklų, dviračių, electromobile ir kt.

4. Dydis: skersmuo yra 1,1 cm, aukštis yra 1,6 cm, telpa jūsų padangos ir visiškai tarpiklio žiedas, apsauga nuo dulkių ir vandens .

5. Knurling, dizainas suteikia gerą sukibimą varžtais juos įjungti ir išjungti. Lengva įdiegti ar pašalinti", kai norite patikrinti oro slėgį.

Lengva įdiegti ir pašalinti:

Tik varžtus, ant padangų vožtuvo stiebo, jie gali būti sumontuota be jokių įrankių. Juos lengva pašalinti.

Tai automobilių padangų aliuminio lydinio vožtuvų dangtelis yra labai patvarūs ir tvirti, anoduoti, siekiant išvengti korozijos, lengvas, tinkamas daugumai transporto priemonių.

Komplektą sudaro:

4Pcs x padangų vožtuvas dangteliai

RM17744605850514471

Modelio Numeris C01704
Dropshipping Taip
Prekės Pavadinimas AQTQAQ
Medžiaga Aliuminio lydinys
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai