1pc Vandeniui Lūpų Naujas dviejų Spalvų V Formos Gradiento Spalvos Lūpų dažai Drėkinamasis Lūpų Blizgesys Ilgalaikiai Lūpų dažai, Įrankiai

€1.58

-14%

€1.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lūpų Blizgesys, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Lūpų Blizgesys, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lūpų Blizgesys.

Sveiki! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Prašome pasirinkti,jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

1pc Vandeniui Lūpų Naujas dviejų Spalvų V Formos Gradiento Spalvos Lūpų dažai Drėkinamasis Lūpų Blizgesys Ilgalaikiai Lūpų dažai, Įrankiai, 100% brand new ir aukštos kokybės Elemento Tipas: Lūpų dažai Spalvos: 8 spalvų Neto Svoris: 3.8 g Savybės:Kremas,Ilgalaikis Paketą Sudaro: 1*Lūpų dažai Tai lūpų dažai yra lengvas, nr. stimuliacija ir nekenksmingas jūsų lūpų. Paprasta spalvų ir nerimą, kad išnyks, dviejų spalvų v formos, spalvos gradientas, galite padaryti, kad jūsų lūpos būtų labiau žavinga, patraukli, kietas ir seksualus. Sudėtyje yra drėkinamųjų komponentų, kurie gali suteikti jūsų lūpų rūpesčiu, siekiant pagerinti sausas lūpas. Ilgalaikis efektas gali išlaikyti savo lūpų makiažas visą dieną. Tinka šalys, madų šou, kasdienio naudojimo, ir kt. Puikiai tinka tiek profesionaliam ir namų naudojimui.

Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Naudos Drėkintuvai
Kiekis 1 vnt
Neto svoris 3,8 g
Pažymėjimo Numeris //
Modelio Numeris Dviejų Tonų Lūpų Dažai
NET WT Blizgučiai Lūpų Dažai Metallic
Feature4 Mositurizing Vandeniui
Tipas Lūpų Blizgesys
Feature3 Ilgalaikis
Feature2 Lūpų Balzamas
Komponentas Lūpų dažai
Feature5 Makiažas Grožio
Prekės Pavadinimas OMQAIO
Feature1 Gradiento Spalvos
dydis Full Size
Spalva 8 Spalvos

Panašūs produktai