Variklis/Stepper/Servo/Robotas Skydas Arduino I2C v2 Kit w/ PWM Vairuotojas VIRŠŲ

€1.68

-5%

€1.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, skydas arduino, arduino motorinių skydas, actuators arduino skydas.

Šiltas eilutę: Gerbiami pirkėjui, Mūsų pigiausia transportavimo paslaugas, Ekonominė kategorija logistika (SunYou Ekonomikos Oro Paštu ,Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) galima atsekti tik befor ji atvyksta į savo šalis,prašome pasirinkti, Standartinės kategorijos logistikos, jei norite visą stebėjimo informaciją.

Padaryti savo motorinių šalis su varikliu shield ir bauda asortimentas varikliai!

Originalus L293D Motorshield rinkinys yra vienas iš mūsų mylimiausių rinkiniai, Mes nuolat gebėjimui vairuoti iki 4 DC varikliai ar 2 žingsninių variklių, tačiau pridūrė, daug patobulinimų:

Vietoj L293D darlington vairuotojas, dabar mes turime TB6612 MOSFET driver: su 1.2 vienam kanalui ir 3A pikinės srovės funkcija. Ji taip pat turi daug žemesnės įtampos mažėjimą visoje varikliu, taigi, galėsite gauti daugiau sukimo momento iš savo baterijas ir yra built-in flyback diodai taip pat.

Vietoj to, naudojant fiksatorius ir " s PWM smeigtukai, mes turime visiškai skirta PWM vairuotojo chip borto. Šiame luste atlieka visus variklio ir greičio kontrolę, I2C. Tik du smeigtukai (SDA & LAT) reikia vairuoti kelis variklius, ir kadangi jis I2C taip pat galite prijungti bet kokias kitas I2C įrenginių arba skydai pat smeigtukai. Tai taip pat leidžia drop-in suderinamas su bet kokiu , tokius kaip Uno, Due, Leonardo ir Mega R3.

Visiškai vienas dizainas: 5 adresą-pasirinkite smeigtukai reiškia iki 32 vienas skydai: tai 64 steperiai arba 128 nuolatinės SROVĖS varikliai! Kas, po galais, jūs galite padaryti, kad su daug steperiai? Aš neįsivaizduoju, bet jei jūs sugalvoti kažką atsiųsti mums nuotrauką, nes tai būtų gana šlovingą projektą.

Išbandyta suderinama su UNO, Leonardo, ADK/Mega R3, Dėl, Diecimila & Duemilanove. Veikia su Mega/ADK R2 ir anksčiau su 2 laidais džemperiai.

Pakuotė: 1 x Variklio/Stepper/Servo/Robotas Skydas I2C v2 Kit w/ PWM Vairuotojas VIRŠŲ

Tipas Įtampos Reguliatorius
Maitinimo Įtampa 1
Modelio Numeris MW
Prašymas Kompiuteris
Kilmės KN(Kilmės)
Išsklaidymo Galia 1
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Sąlyga Naujas

Panašūs produktai