Universalus Klipą Profesionalus Gitaros Tiuneris su Skaitmeninės Chromatines LCD Elektros Akustinė Gitara, Bosinė Ukulėle Smuikas Pirtis

€3.35

-32%

€5.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gitara Dalys Ir Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Gitara, Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Gitara Dalys Ir Priedai.

Universalus Klipą Profesionalus Gitaros Tiuneris su Skaitmeninės Chromatines LCD Elektros Akustinė Gitara, Bosinė Ukulėle Smuikas Pirtis

Profesionaliam naudojimui: Tai yra nešiojamas universalus imtuvas tiuningo gitara, semitone, bosas ir havajų. Šis imtuvas yra ideali išlaikyti tonas jūsų dokumento.

LCD nuoroda: skaitmeninis ekranas imtuvo bus nurodyti koregavimo statusą rodymas skirtingų spalvų. Jos reguliavimas tikslumas yra kaip aukštas, kaip ± 0.5 proc. Žalia lemputė rodo gera pikis.

Lengva naudoti: Mūsų imtuvas turi 360 laipsnių kampu pasukti dizaino ir gali būti nukirpti, bet styginis instrumentas. Jis puikiai atitinka jūsų poreikius.

Lengva nešti: Mūsų imtuvas turi maža ir išskirtinį išvaizdą ir sveria tik 24g. Jūs galite įdėti ją į kišenę ar koncertą maišelį patogumui.

Smart chip: Mūsų imtuvo savybės mažas energijos suvartojimas. Yra automatinio išjungimo funkcija: jei nėra signalo arba operacija, per 3 minutes, prietaisas automatiškai išsijungs.

gitaros derintuvas, universalus elektros imtuvo, clip ant imtuvo.

"Specifikacijos:

Paieška diapazonas: A0 – C8

Pikis diapazonas: 440HZ

Maitinimas: 1 x CR2032 baterijos (neįtraukta)

Tikslumas: ±0.5 proc.

Ekrano dydis: 2.7 * 1.5 cm / 1 * 0.6 į

Produkto svoris: 24g / 0.8 oz

Pakuotės dydis: 8 * 4.8 * 2.7 cm / 3.1 * 1.9 * 1.1 į

Pakuotės svoris: 30g

Pakuotė:

1* Elektros Imtuvo"

Kilmės KN(Kilmės)
Kištuko Tipas NĖRA
Tipas Imtuvas
Modelio Numeris Elektros Imtuvas

Panašūs produktai