Pigūs Nešiojamų 2600mAh 1*18650 Baterija Atveju USB Power Bank Korpuso Išorės "PASIDARYK pats" Langelį Galia Banko Baterijos Kroviklis Tiekimo Telefonai

€0.92

-14%

€1.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Baterijos Laikymo Dėžės, Buitinė Technika, Pigūs Baterijos Laikymo Dėžės, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Baterijos Laikymo Dėžės.

Pigūs Nešiojamų 2600mAh 1*18650 Baterija Atveju USB Power Bank Korpuso Išorės "PASIDARYK pats" Langelį Galia Banko Baterijos Kroviklis Tiekimo Telefonai Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Tai yra labai patogu ir aplinkos apsaugos. Suderinamumas, ekonomiška, bet kada, bet kur, apmokestinimo. Didelės talpos, labai patvarus naudoti. Tai puikus, saugus ir praktiškas, ypač, kai jūs keliaujate. Techniniai duomenys: Medžiaga: Plastikas Talpa: 2600mAh Paketo Duomenys: 1 x Power " Banko Byloje (Byla Tik, Baterija Ne Inculded) Maloniai Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Ačiū!

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pakuotė No
Modelio Numeris Galia Bankas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Baterijos Laikymo Dėžutė

Panašūs produktai