Žvejybos Langelį 12 14 Skyrių, Žvejybos Reikmenys Sunkiųjų Dvipusis Saugojimo Suvilioti Kablys Dėžės, Lauko Žvejybos Reikmenys Dėžutę

€2.90

-29%

€4.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Reikmenys Dėžės, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Reikmenys Dėžės, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Reikmenys Dėžės.

DAUGKARTINIO NAUDOJIMO - Įkelti savo naudingumas su plastikinėmis jaukus, baigti spręsti, veržlės, varžtai, sraigtai, karoliukai, laidai, ritės temoje, arba tiesiog apie bet kokį mažą daiktą. Karalystė naudingumas padėklai siūlo universalumą, saugoti ir tvarkyti viską nuo žvejybos reikmenys, kad daiktų jūsų mėgstamiausia amatų projektą. Greitai nustatyti: aišku, dar patvarios medžiagos leidžia jums peržiūrėti turinį suvilioti lauke be atrakinti ir atidaryti dangtelį, todėl greitai ir lengvai rasti ir pakeisti jaukų tuo metu pranešime. Tvirta Konstrukcija - pagamintas iš storos, tvirtas rėmas, karalystės žvejybos reikmenys box suteikia žvejų, ilgalaikio saugojimo ir organizacijos sprendimas, sunku jaukus, plastikų, terminalo reikmenys ir įrankiai. Mūsų tvirtas litų skląsčiai užtikrinti turinys yra laikomas saugiai.

Pastaba:

Nes matavimo metodas skiriasi, todėl klaidos 1-2CM, yra leidžiama, ir klaidos diapazonas yra ne kokybės problema. Dėl apšvietimo priežasčių ir rodyti skirtingas, gali būti skiriasi nuo spalvos, prašome būti natūra! Ačiū už supratimą.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

Svoris(LYH-1018) 185g
Spalva oranžinė,žydra
karalystė Spręsti Dėžės Plastikinės Sandėliavimo Organizatorius Dėžutę
Funkcija Drenažo ir Drėgmės Dizainas
Medžiaga Karalystė Naujas pp Medžiaga
Dydis(LYH-1017) 104mm*140mm*32mm
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis(LYH-1018) 132mm*198mm*36mm
Pozicija Upės
Dizainas dvigubo sluoksnio
Svoris(LYH-1017) 100g
Su Atlošais, ar Ne No
Su Ištraukiama Kojų ar Ne No
Prekės Pavadinimas Sfit
Modelio Numeris Žvejybos Reikmenys Dėžutę

Panašūs produktai