4Pcs/Set Atspindintis Įspėjimo Durų Pusės Krašto Apsaugos Anti-Scratch Raštas Klijai aplinkosaugos ¾enklelis, Auto Automobilis

€2.36

-40%

€3.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Optikos Bagetai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigios Optikos Bagetai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Optikos Bagetai.

Apie gaminį:

1. Medžiaga: pagaminti iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, ilgis: 16.8 cm/6.6 colių, pakuotę įeina: 4Pcs/Set. Spalva: balta/raudona/geltona/mėlyna.

2. Šviesą atspindinčios įspėjimo dizaino, atrodo šviesi, kai jis yra veikiamas šviesos, kurios pagerina saugumą važiuojant naktį. Padengti esamus įbrėžimus ir apsaugo jūsų automobilio duris ar automobilių kėbulo kraštą nuo nulio ir katastrofos kasdieniame gyvenime, naudinga ir praktiška.

3. Ateina su klijais ant nugaros. Lengvas Montavimas, patvarus, geras lankstumas, bet figūras galima

4. Šios klausos apsaugos priemonės turi gerą vandeniui funkcija, ir super atsparumo dilimui, gali būti tinka daugelio tipų automobiliams.

5. Lanksti CAD supjaustyti dizainas, anglies pluošto stiliaus, gali būti įrengti priekinių ir galinių automobilio durų. 4pcs lipnios juostos atitinka 4 durų automobilį, patogu įstatyti ir išimti.

Išsaugoti savo pinigus:

Durelių krašto įbrėžimų yra labai brangus remontas .Šių durų apsaugai bus apsaugoti savo transporto priemonę nuo įbrėžimų.

Šio Automobilio Durelių Krašto apsauga yra sukurta su atšvaitais įspėjimas , atrodo šviesi, kai jis yra veikiamas šviesos, kurios pagerina saugumą važiuojant naktį. Padengti esamus įbrėžimus ir apsaugo jūsų automobilio duris ar automobilių kėbulo kraštą nuo nulio ir katastrofos kasdieniame gyvenime, naudinga ir praktiška.

Kaip naudoti:

1.Pirmas valyti montavimo vietos, turi būti sausas ir be dulkių, tiesioginių apdaila prie durų ant jo.

2.Įsitikinkite, kad paviršius, be aliejaus ,be dulkių ir vandens garų, arba klijuoti yra ne firma.

Produktas bus nustatytas tinkamai 24 valandas po dirželio. Per šį laikotarpį, nejudinkite produkto. Jei pašalinus produktas, prašome pašalinti lėtai norėdami išvengti automobilio paviršiaus.

Informacija:

> ilgis: 16.8 cm/6.6 colių,

> Spalva: balta/raudona/geltona/mėlyna.

>Pakuotę įeina: 4Pcs/Set* Šviesą Automobilių Durelių Krašto Guard

Modelio Pavadinimas C01329
Elemento Aukštis 2inch
Prekės Svoris 23kg
Specialios Funkcijos automobilių durelių krašto guard
Medžiagos Tipas Ekologiškos medžiagos
Elemento Plotis 2inch
Modelis, Metai 2018 m.
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Elemento Ilgio 16.8inch
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Optikos Bagetai

Panašūs produktai