Cute girl lėktuvų bilietai, etiketės, Telefono dėklas skirtas iPhone SE 7 8 Plus X XS Max XR 11 PRO Max Coque Aišku, TPU danga su Juoda Len Rėmelį

€1.61

-25%

€2.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

*Didmeninės prekybos prašome susisiekti su mumis ir gauti daugiau nuolaida. 3D Įspausti Atveju Minkštos TPU Padengti Funkcija: Byla funkcija: Pasikartojantis apsaugoti jūsų telefoną nuo purvo, įbrėžimų, šoko, presavimas Iki iškilumo spausdinimo technologija, mielas modelis yra didelio tankio, neramus, kad išnyks ir anti-scratch. -Minkštos TPU atveju yra slim fit o su deramą apsaugą. -Lengvas, lengvai rankena dizainas puikiai tinka kasdieniniam naudojimui. -Atidaryti cut-out pasiūlyti patogiau imti nenuimant dėklo. -Aukštasis Bezel ekrano ir objektyvas bus apsaugoti "iPhone" ir ekranas, ir kamera saugi ir patikima. Telefono dėklas Medžiaga: Priėmė aukštos kokybės TPU (Silikono)

Suderinamo "iPhone" Modelis "IPhone" Pro 11
Dizainas Animacinių filmų
Tipas Įrengtas Atveju
Funkcija Sunkiųjų Apsaugos
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Panašūs produktai