Lanksti Kardaninio Veleno Elektrinis Grąžtas Elektros Vertus Atsuktuvas Bit Pratęsimo Lazdelė Žarnos Jungtis, Minkštas Veleno

€0.38

-33%

€0.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įrankių Dalys, Įrankiai, Pigūs Įrankių Dalys, Aukštos Kokybės Įrankiai, Įrankių Dalys.

50816 Gerus Produktus

Savybės:

1. Patogus ir saugus: tinkamas priemones, sutaupysite laiko ir patogiai dirbti apsaugo jūsų rankas.

2. 360° sukimosi dizainas: 360° gali lankstytis ir ruožas, formos gali būti nustatyta po lenkimo, ir nėra miręs kampas darbą.

3. Specialios konstrukcijos: plastikinis korpusas yra atskirtas nuo vidinių lankstaus veleno ir tik sukasi viduje operacijos metu, ir būsto vertė ne po rotacijos.

4. Lanksčių medžiagų: Lenkimo, sukimo ir tiesinimo yra labai lanksti, net stora uždarose patalpose. Be to, velenas gali suktis ne bus. Ji taip pat yra gera transportas ir saugojimas.

5. Produktas tinka mažoje erdvėje operacijų. Jis tinka kompiuterių dėžės, elektros spintos, baldai, prietaisų ir kitų atsuktuvai. Įskaitant mažose erdvėse.

Aprašymai:

Šis lankstus velenas gali būti naudojami paprastiems tvirtinimo tipas gręžtuvai, arba elektriniai atsuktuvai (rungtynių 1/4).

Minkštas veleno galva, gali būti įrengtas su hex rankena (rankena 1/4) tiek, kurie daugiausia yra tinkamas kompiuterio spintos, elektros spintos, baldų, elektros prietaisų ir pan., ir aplinkoje, kur atsuktuvas negali dirbti.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda

Gaminio dydis: 300*60*60mm

Prekės numeris: J23009

Modelis: Vientianas lankstus velenas

Tipas: Daugiafunkcinis lankstus velenas

Medžiaga: greitapjovis plienas, PVC

Pakuotė:

1 x multi-funkcija lankstus velenas

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Medžiaga Nerūdijančio plieno
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris multi-funkcija lankstus velenas
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Panašūs produktai