Karšto Aplinkos Apsaugos Silikagelio Minkštas Pet Plaukioja Diskai Šuns Žaislai Lėkštė Didelė, Ar Maža, Šunų Žaislai Pet Shop Skersmuo 15CM-22CM

€1.58

-15%

€1.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šunų Žaislai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šuns Žaislai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šunų Žaislai.

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.

2.Produkto pat kaip nuotraukos?

Taip, visos nuotraukos yra realios. Mes paėmė šias nuotraukas pagal save.

3.Kuris dydis tinka man?

Mes siūlome jums pažvelgti į mūsų dydžio pasiūlymas emiau ir mūsų produkto dydžio diagramos, jei esate normalus skaičius. jei turite specialią paveikslas, prašome susisiekti su mumis ( pasakykite mums savo ūgį ir svorį, krūtinės, juosmens, klubo dydžio ).

4.Aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

LABAS, ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Prašome patikrinti, stebėjimo informaciją apie sekimo tinklapyje, ir 3-7 dienų ar daugiau po pristatyti, logistikos informacija bus atnaujinama. Jei jokių problemų, apie, stebėjimo informacijos pls susisiekti su mumis prieš jūs įdėti, kad ginčo, Prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu, el. paštu, arba prekybos vadybininkas, jei turite bet kokių kitų reikalavimų. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir prekės yra, ar nepažeista.

Mes rekomenduojame jums mokėti internetu; jeigu jums reikia daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis. Mokėjimas turi būti atliktas per 20days po užsakymo pateikimo; priešingu atveju užsakymas bus atšauktas sistema. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo (vardas, pavardė rusijos), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją. Jei mokėjimo nėra arba neteisingas, jūsų užsakymas bus užbaigta sistema.

Galime pristatyti prekių, su nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu, o atvykimo laikas yra labai lėtas, vidutinis atvykimo laikas yra maždaug 25 dienų, ir jūs turite palaukti apie 40-60 dienų, kartais karšto pardavimo sezono metu. Kiti metodai transporto priemonėms, pavyzdžiui, EMS, DHL, UPS, FedEX ir pan nėra nemokamas pristatymas. Mes atsiųsime labiausiai prekes per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta. Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų .Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. Prekės bus pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.(jei norite deklaruoti prekes kitos prekės pavadinimą ,arba nurodyti vertė pagal užsakymą, prašome mums pranešti kai priėmimo tvarka)

. UPS:2-7 darbo dienas (www.ups.com)

. DHL:2-7working dienų (www.dhl.com)

. EMS:7-15working dienų (www.ems.com.cn)

. Kinija/HK/Singapūro paštu:2-7 savaičių (www.17tract.net)

. Jūs turi mokėti papildomai, laivybos mokestis, jei jūsų pristatymo adresas yra atokioje vietovėje ar mes naudosime kitu pagrįstu būdu!!!

Visos prekės yra išbandytos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakingas už visus įkrovikliai grąžinimo ir reshipping. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai .Antropogeninės kilmės priežastis, kaip yra defektų, nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t. Bet straipsniai, prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti mums atgal. Be specialūs visos prekės turi 13 mėnesių garantija, laikas pradėti skaičiuoti nuo gavote prekes. Kai produktas (- ai) reikalauja, garantija, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

Jūsų išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą (4 arba 5 žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų .ji bus tik jums 1 minutę, bet tai aš minutės yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą (1 ar 2 žvaigždes) arba neutralų grįžtamąjį ryšį (3 žvaigždutės).mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Taikoma Šuns Veislė Universalus
Nuotraukos Teikti Aukštos Kokybės Nuotraukas be watermark
Sezonas Visi sezonai
Užsakymo Proceso Metu Per 48 Valandas
Likusių Galiojimo Laikas >6 mėn
Medžiaga Guma
Pristatymas Pristatymas visame pasaulyje
Pakuotė Free Aukštos Kokybės OPP Krepšys
dydis 15cm 18cm 22cm
Tipas Šunys
Kilmės vieta Kinija
Prekės Pavadinimas Dogbaby
Žaislai Tipas Plaukioja Diskai

Panašūs produktai