Karšto pardavimo Mažas Re-aštuonkampis 4x6mm Nagų Dailės Cirkonio 9 spalvos Išgalvotas Krištolo akmenimis 30/100vnt 3D Nagų dailė apdaila

€2.14

-15%

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Cirkonio, Namai Ir Sodas, Pigūs Cirkonio, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Cirkonio.

Prekės informacija

Prekės pavadinimas: Formos Nagų dailės kalnų krištolas Kokybės reitingas:k9 Klasės Stiklo Medžiagos:Stiklas, Spalva: Mažas Re-aštuonkampis 4x6mm technologija: priklijuoti ant Pristatymas: Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu / epacket nemokamai Įpakavimas: 30pcs/100vnt/

Siekiant Perdirbti:

Kai pirkėjų užsakymus, jei yra klausimų ir prašymų, prašome susisiekti su mumis arba užsisakyti pranešimą, kai užsakymas yra priimtas, paprastai išduodamas per 1-3 darbo dienas, kai kurių produktų reikia laikinai perdirbti. Mes susisieksime su pirkėju, gali pratęsti 2-3 dienas išsiųsti.

Pristatymas:

Dauguma Elementą pristatymas per China Post Registruotu Oro Paštu, dalis užsakymo suma yra mažesnė nei $ 5 kaina, mes pasirinkti Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus. Dauguma šalių, bus baigtas 15-30 dienų pristatymas, bet šį kartą tik biudžeto, faktinis pristatymo laikas nustatomas pagal vietos, pašto paslaugų, ji gali būti dėl kitų veiksnių, ir pratęsti, pristatymo, pirkėjas gali kreiptis į savo vietos, pašto paslaugų, suprasti dinamiškų prekių pristatymo.

Kai užsakymo suma yra didesnė už $ 120, kai kuriose šalyse, mes pasirinkti DHL / UPS / SF greitas pristatymas, tokių kaip Japonija, Pietų Korėja, jav ir t.t. Pirkėjai taip pat gali pasirinkti komercinės kurjerių mes nustatėme, kad įmoka, laivybos kaina, greitas pristatymo laikas paprastai yra 5-7 dienas.

Apmokėjimas:

Mes priimame alipay čia.

Visų didelių kredito kortelės yra priimtinas per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Garantija ir Garantijos:

Medžiaga Stiklas
Technics Klijai-On
Modelio Numeris 4x6mm
Formos Re-aštuonkampis
Produkto Tipas Cirkonio
Prekės Pavadinimas TENGJIAN
Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Rinkinys Tipas No
Naudoti Nagų Dailė
Stilius flatback
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai