Lėlė, Minkšta Meška Lova Nuraminti Barškučių Žaislai, Kūdikių Teether Garso Animacinių Filmų Gyvūnų Kabo Varpas Barška Vežimėlis Kūdikių Lėlės Žaislą Dovanų

€2.27

-20%

€2.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kūdikių Barškučių & Mobilieji Telefonai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Kūdikių Barškučių & Mobilieji Telefonai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Kūdikių Barškučių & Mobilieji Telefonai.

Kūdikių Teether BB Garso Animacinių filmų Gyvūnų Kabo Varpas Barška Vežimėlis Kūdikių Lėlės Žaislas

Aprašymas: Ji gali būti naudojama siekiant komforto lėlės lydėti kūdikį, ar kaip kūdikio vežimėlis pakabukas, a gutaperčia ir nedidelis dantų gelis vaiko brendimo laikotarpiui, kuris gali būti naudojamas kramtymas ir masažuoti dantenas. Jie ne tik vertingų jutimo žaislai, mūsų kūdikiai, tačiau jie taip pat yra žavinga "užpildai" savo lovelę. Jie bus tikrai gyventi iki savo kambarį! Puiki dovana bet būsimos motinos, naujagimio ar vaikiška berniukų ar mergaičių. Kūdikiai mėgsta ir mėgautis šių žaislų, ir tėvai bus dėkingi jums už tokį turiningas ir patrauklus dovana. Audinys yra patogus, minkštas, netoksiškas ir draugiškas aplinkai, apsaugoti kūdikį nuo žalos vaikui,tegul vaikai smagiai ir saugiai. Pareigos:BB Garso,Teether,Varpas,Spalvotus kamuoliukus,BB Garso.

Techniniai duomenys: Dydis:25x14cm Svoris:200g Medžiaga: Medvilnė Lytis:Unisex Modelis, Tipas:Animacinių filmų,Gyvūnų

Paketą sudaro: 1 x Kūdikių Kabo Varpas

Savybės MINKŠTAS
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Gyvūnų
Medžiaga Medžiaga
Modelio Numeris X2222
Amžius > 14 metų
Įspėjimas /
Pakuotė Atskiria
Matmenys /
Lytis Unisex
dydis /

Panašūs produktai