YO CHO Padirbtų Augalų Paparčio Žolės Vestuvių Sienos Lauko Dekoro Žalia Lapų Dirbtinės Gėlės Plastiko Plante Namų, Sodo Puošmena

€0.26

-16%

€0.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtiniai Augalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtiniai Augalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtiniai Augalai.

YO CHO Padirbtų Augalų Paparčio Žolės Vestuvių Sienos Lauko Dekoro Žalia Lapų Dirbtinės Gėlės Plastiko Plante Namų, Sodo Puošmena Kategorija: Būsto apdaila, apdailos mariage,Vestuvių gėlės, vestuvių puokštės, bridesmaid, seserys puokštė gėlių,nuotakos puokštės, dirbtiniai pamergės puokštės, vestuvių aksesuarai, papuošalai,. Proga: Vestuvių, vakarėlių ar Vakare, Gimtadienio gėlės, Šventės gėlės, Meilė, gėlės, gėlių Festivalis, šaliai, papuošalai, mados Namų puošmena. Produkto Pavadinimas:dirbtinių lapų žalių augalų ir gėlių puokštė pagalbinė medžiaga:plastiko Spalva: Kaip šviesa rodyti ir kitų veiksnių, gali būti šiek tiek spalvą, paveikslėlį, ir natūra, galutinis spalvos, prašome vyrauja rūšies prekės

Jei jūs vis dar reikia šiek tiek sienų apdailai dirbtinių augalų lapai, prašome spustelėkite ant paveikslėlio žemiau, norėdami pirkti juos.

↓↓↓ ↓↓↓

dirbtinių augalų lapų Puokštė, pakavimo medžiagos, dalys, Vestuvių krepšelį dekoratyvinė medžiaga žolės

Produkto Specifikacijos: 7 šakutės Eucalypti , visas ilgis apie 34 cm, 35 vandens žolės Produkto Specifikacijos: 7 šakutės, 49 akių, mažų Eucalypti , apie 36 cm ilgio, 49 žolės, apie 8 cm ilgio Produkto Specifikacijos: 7 vadovai pupelių lapų, žolės, ilgis visą šaką yra apie 36 cm, 7 filialų, 35 lapai, lapai turi šeši sluoksniai. Produkto Specifikacijos: 7 šakutės magnolija žolės, 35 vandens žolės, viso ilgis 34 cm Produkto Specifikacijos: 7 šakutės 35 akies Milano vaisių, viso ilgis 30 cm, 28 vandens augalai ir 7 Milano vaisių Produkto Specifikacijos: 7 vadovai paparčio žolės, maždaug 39 cm ilgio, 7 šakutės, 35 žolės, apie 10 cm ilgio. Produkto Specifikacijos: 7 šakutės karosas žolės, 35 vandens žolės, apie 36 cm aukščio ir 10 cm ilgio. Produkto Specifikacijos: 7 šakutės Milano žolės, apie 33 cm ilgio, 35 vandens žolės, 35 gėlės, žolės, apie 6 cm ilgio Produkto Specifikacijos: 7 šakutės keturis sezonus žalia, apie 33 cm ilgio, 35 vandens žolės, 35 gėlės, vandens žolės 6 cm ilgio. Produkto Specifikacijos: 7 šakutės didelis Eucalypti , visas ilgis apie 36 cm, 35 lapai, lapai turi šeši sluoksniai Produkto Specifikacijos: 7 vadovai Pavasario Žole, visas ilgis-apie 30 cm ,7 filialų, 56 lapai Produkto Specifikacijos: 7 vadovai persų žolės, apie 40 cm ilgio, 7 filialų, 21 palieka, 16 cm ilgio lapai Produkto Specifikacijos: 7 šakutės, 4 lapai, žolė, 28 vandens žolės, viso ilgis 35 cm, vandens žolės ilgis 8 cm Produkto Specifikacijos: 7 galvų 42 paparčio lapai, žolės, apie 39 cm ilgio, 7 šakutės, 21 žolė, apie 17 cm ilgio. Produkto Specifikacijos: 7 šakutės bracken žolės , 42 vandens žolės, viso ilgis 37 cm, žolės ilgis 13 cm Produkto Specifikacijos: 7 vadovai, Pušų ir kiparisų žolės, apie 35 cm ilgio, 7 šakutės, 35 žolės, apie 8 cm ilgio Produkto Specifikacijos:7 šakutės paparčiai žolės, 35 žolės, 39 cm aukštis 11 cm ilgio Produkto Specifikacijos: 7 šakutės abrikosų žolės, 35 vandens žolės, viso ilgis 35 cm, vandens žolės ilgis 9 cm Produkto Specifikacijos: 7 šakutės Pinus tabulaeformis, 35 vandens žolės, apie 36 cm aukščio, žolė ir apie 11 cm ilgio ir 6 cm pločio. Produkto Specifikacijos: 7 šakutės šparagai paparčio žolės, 35 žolės, 40 cm aukščio. Žolės ilgis 12 cm

Apie gaminį Rankomis pagamintų produktų---visi produktai mūsų parduotuvėje yra pagaminti rankomis, tai yra neišvengiama, kad kai kurie unsatisfaction. Bet mes tikimės, kad galime susitikti saulėtą ir turtinga klientų, patys kaip ir jūs su mūsų nuoširdi šypsena.

Dirbtinė gėlė----gėlių galvos arba lapų gali nukristi arba būti išspaustas transportavimo metu, ir tai nepriklauso kokybės problema. Jūs galite atgauti gėlių formos su plaukų džiovintuvu arba karšto garo.

Gaminio dydis ------visi produktai yra išmatuotas rankiniu būdu, kai kurios klaidos gali egzistuoti. Mes pasistengsime, kad siauras per 1-3cm. Dėl skirtingų elastingumą gėlių medžiagų, dydžio paklaida gali būti didelis. Esame dėkingi už jūsų supratimą.

Spalva skirtumas-----visi produktai yra fotografuotas nuo realių objektų; mes stengiamės parodyti savo tikrąją spalvą. Kai kurios nuotraukos gali pateikti įvairių spalvų, kaip skirtingų fotografavimo šviesos, aplinkos šviesos ar stebi, ir tai yra gamtos požymius. Dėkojame už jūsų supratimą, jei jis turi spalvų skirtumus. Jei turite omenyje šiuos klausimus, prašome užsakymą kruopščiai. Pavyzdžiai nuoroda 01 Priemonė aukščio gėlė, Kai įdėjimas, patartina, kad įdėti šakojasi vietą apsistoti pačiame lygyje arba šiek tiek aukščiau butelį burną. 02 Lenkimo arba sumažinti Alkūnė apatinė dalis gėlių lazdele reguliuoti savo visą aukštį, arba tiesiog supjaustyti juos. 03 organizuoti gėlių vainikėlis ir lapų Dėl suspaudus transportavimo metu, corolla turi būti purus ir koreguoti savo kryptį, lazdele gėlių turėtų būti vertikali, ir reguliuoti savo vietos, kad visa gėlė atrodo daugiau gamtos. 04 Organizuoti įsakymu Įdėti įrengtas gėlių į vazą, po vieną. Jei yra daugiau gėlės, mes rekomenduojame įterpti vieną po apdailos viena kategorija. 05 Pasirūpinti dar kartą Suorganizuoti vieta ir kryptis gėlių galvos, koreguoti gradientas puokštė, kol ji pristato patenkintas laikysena.

Mokėjimo

1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

DUK

Q: Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A: Paketas mažiau nei 2 kg bus išsiųstas Kinija Paštu Airmailwhich nemokamas pristatymas šalyse taip: Jungtinės amerikos valstijos; Jungtinė Karalystė; Australija; Brazilija; Kanada; Italija; Turkija; Ispanija; Malaizija; Prancūzija; Rusija; Švedija; Naujoji Zelandija; Norvegija; Šveicarija; Japonija; Tailandas; Airija; Izraelis; Belgija; Lenkija; Pietų Korėja; Austrija; Vokietija, Danija, Singapūras. Kitų šalių ir pakuotės virš 2kg, pirkėjas turi sau visą laivybos kaina.

Festivaliai Vestuvės, Valentino diena, Chrismas, naujieji Metai, Hallowen, Šalies prekių
Derinys Lapų
Kilmės vieta Žemyninė Kinija
Pavadinimas dirbtinės plastikinės augalų lapų gėlių puokšte priedų
Prekės Pavadinimas YO CHO
Naudoja "PASIDARYK pats" vainikas,saldainių dėžutė,sagė gėlės,riešo gėlių, šukuosena, gėlės,
Forma vestuvių, džiaugtis ir dovanos
Skaičius, Vnt 1pc
Naudoti "PASIDARYK pats" vestuvės/šalis/home/hotel/Kalėdų/Stalo Apdailos Reikmenys
Amatų Handmake
Krova Desktop
Aprašymas Vestuvių/Home/Hotel/Šalis/Biuras/Kambarys/Gard dekoracijas ir t.t.
Augalų Stilius Filialas
Medžiaga Plastikiniai
rūšis dirbtinių gėlių daigai namų vestuvių dekoravimas
Taikoma scena Vestuvių Sienų Papuošimai, Perkelti Dovanos, Šeimos Papuošalai
Tinka Gėlių rengiasi Dailės,Fotografijos Rekvizitai,Rankdarbių Gamybos, "PASIDARYK pats"
Spalva Žalia
Stilius Dekoratyvinės Gėlės Ir Vainikai

Panašūs produktai