7-8mm 20000pcs/dėžutė Minkštas Vanduo Kulkos BB Gelio Dažų Kamuolys Airsoft Šaudmenys Granules, Ginklas, Ginklai Blaster Priedai Glock Žaislai Berniukams

€4.53

-50%

€9.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

7-8mm 20000pcs/dėžutė Minkštas Vanduo Kulkos BB Gelio Dažų Kamuolys Airsoft Šaudmenys Granules, Ginklas, Ginklai Blaster Priedai Glock Žaislai Berniukams AWM;Glock 17 18 19 26;AR15。žaislas šautuvas&pistoletas 1. Kiekis: apie 20.000 vienetų 2. Sumaišykite spalvos: maišoma ne mažiau kaip 4 spalvas. 3. Spalva: Žalia ir Raudona & Orange & Blue & Clear & Mix spalva 4. Po mirkyti vandenyje 3~5 valandas, jo Skersmuo bus: 9~11mm 5. Ypatybė: Ne išnyks,netoksiškas,100% Biologiškai suyranti,nedegios. Puiki mokymo priemonė,vaikai yra užsiėmę valandas,smagiai eksperimentuoti Daug naudoja papuošalai vestuvėms, dušai, centerpieces Idealiai tinka namų dekoro, amatų, gėlių departamentų ir dar daugiau! Pastabos: 1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 2 cm klaidų,ačiū. 2.Prašome palikite mums žinutę apie jūsų nori spalvos,arba mes atsiųsime atsitiktiniai. 3.Nes kiekis nustatomas pagal tikslusis artėjimas svėrimo,prašome leisti apie 0,1% skaičius klaidą, prašome suprasti,ačiū! 4.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

Modelio Numeris 20000
3C Konfigūruoti Kategorijos Žaislai, per 14 Metų
Gebėjimų Stiprinimo Jutimo, Klausos, Kitų Gebėjimas Auginti
Spalva Skaidrus, Mėlynas
Amžius 8-11 Metų
Taikoma amžius Paauglys (7-14 Metų)
Įspėjimas nereikia tašką žmonės
Savybės Vandens Rutuliukai
Prekės Pavadinimas SYSTECH
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Žaislo medžiagoje Polimeras
Lytis Unisex
Tipas Žaislas gun priedai

Panašūs produktai