10/50Pcs Europos Derliaus Dirbtinio Šilko Arbata, Rožių Žiedai Maži Bud Puokštė Vestuvių Namų Retro Netikrą Gėlių Šalies PASIDARYK pats Apdailos

€1.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtinis & Džiovintos Gėlės.

10/50pcs Dekoratyvinės gėlės sienos vestuvių nuotakos aksesuarai patvirtinimo "pasidaryk pats" dovanų dėžutė dirbtinės gėlės scrapbooking šilko arbatos rožės

Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Gėlių pavadinimas: Rose Camellia Medžiaga: Šilkas Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje. Dydis: 2cm Pakavimo apima: 1 aikštelė (10/20/50PCS) Panaudojimas: gimtadienio gėlės, šventės gėlės, myli gėles, užuojautos gėlės, atostogų gėlės, namo apdailos! Tinka: šeimos, valgomasis stalas, vestuvių, banketų, durys ir langai, konferencijų salės, Valentino Dieną pastaba: Po ilgo transportavimo, gėlių bus sulenkta, prašome nesijaudinkite, ji galima pakeisti atgal į savo pradinę formą su garais ir rankas Nes ekrano ir fotoaparato lemputės yra skirtingas, jis gali sukelti Šiek tiek spalvų skirtumas yra daugiausia visų rūšių, spalvų. Mes garantuojame išvaizda, Tai yra lygiai tas pats kaip nuotraukoje.

Pranešimas

1. Gėlės bus suspaudus transportavimo metu. Po 2-3 dienų, ji bus natūraliai atidaryti ir smūgis gėlės su karšto oro ventiliatorius ir greitai atkurti savo pradinę formą. 2. Gėlių galva, šis produktas yra įdiegti rankiniu būdu. Jei jis priklauso, įdėkite ją. Gal mažas gėlės gali būti pristatytos po kritimo žemyn, tiesiog prijunkite filialas. 3. Jei šakos ir per ilgai mes lenkimo jų pakuotės. Po produkto gavimo, tiesina. Neturi įtakos išvaizdą. 4. Dėl ekraną arba šviesos, produktas turi šiek tiek spalvų skirtumas, jei tu proto, prašome pirkti atsargiai. 5. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti nežymus matmenų klaida. 6. Jei yra, specialūs reikalavimai (spalva/dydis), prašome palikti dėmesį į apmokėjimo aprašymas, kai mokėjimo.

Paslauga Mažmeninė didmeninė dropshipping
dydis About 2 cm
Raktažodžiai 2 namų dekoro priedai
Raktažodžiai 5 Rožės, kamelijos, arbatos pumpuras
Kiekis 10/20/50 vnt
Medžiaga Ne-Audiniai
Raktažodžiai 3 "PASIDARYK pats" Amatų Vainikas užrašų knygelė
Prekės Pavadinimas QIANHUAYU
Spalva 14 spalvų
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Tipas Rožė
Raktiniai žodžiai Pigūs Artficial Gėlės Aukštos Kokybės
Proga Vestuvių / Partija/ "PASIDARYK pats" Gimtadienio Dovana
Stilius Gėlė
Pavadinimas Rose camellia
Klasifikacija Džiovintos Gėlės
Raktažodžiai 4 Romantiška Vestuvių Dekoratyvinis
Modelio Numeris STO107
Raktažodžiai 1 Dirbtinės Gėlės, Namų Apdaila

Panašūs produktai