Pagrindiniai Atveju, Multi-function Odos Pagrindiniai Atveju Automobilio Raktas Krepšys Faradėjaus Narvo imobilizavimo Raktas Fob Dėklas, Automobilių RDA svarbiausius Saugumo Accesso

€3.19

-12%

€3.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pagrindiniai Atveju Automobilis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Klavišą Atveju Automobilis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Pagrindiniai Atveju Automobilis.

Informacija: Medžiaga: oda

Dydis: apie 9.5*5*3.5 cm

Spalva: juoda, pilka, ruda, balta, raudona

Aprašymas:

Universalus raktas tinka labiausiai iš Automobilio Raktas Fob ir imobilizavimo (NEGALI BLOKUOTI RDA SIGNALAS),kai byla viduje jūsų rankinėje/maišas/kišenė/diržo,jis puikiai užrakinti ir atrakinti duris ar kamieno ir gali netyčia atidaryti duris ar bagažinę.

Automobilio raktas atveju yra sudarytas iš aukštos kokybės odos, teikti visapusišką apsaugą.Tikra oda jausmas yra minkštas ir malonus.

Šio išskirtinio automobilio raktas fob atveju su gera meistriškumo,Jos sklandžiai užtrauktuku aplink kablys, lengva ir patogi rankena.Ji turi greitai užbaigti,ir jos lengva įdėti ir gauti jūsų transporto priemonės mygtuką.

Automobilio raktas atveju maišelis dydis yra nuo 3.74 colių X skirti 1,96 colių X 1.37 colių (95mm X 50mm X 35mm),todėl, prieš užsakant prašome patikrinti, ar jūsų auto raktų pakabuku dydžio.

Sąrašas:

1*Barelis krepšys

Medžiagos Tipas Anglies pluošto
Prekės Pavadinimas vvcesidot

Panašūs produktai