20PCS Karpių Žvejybos Reikmenys Kabinti Snap Pasisuka Standartinio Dydžio 8/12 Greitai Pakeisti Karpis Platformoms Hooklink Snap Masalas Jungtis Įrašus

€2.05

-38%

€3.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Reikmenys Dėžės, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Reikmenys Dėžės, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Reikmenys Dėžės.

20PCS Karpių Žvejybos Reikmenys Kabinti Snap Pasisuka Standartinio Dydžio 8/12 Greitai Pakeisti Karpis Platformoms Hooklink Snap Masalas Jungtis Įrašus Funkcija: Kabo Snap pasisuka Dydis 8 ir 12 Matinės juodos ir Anti akinimo ir stiprus, Dydis 8, tinka karpis saugos įrašą ir dydis 12 tinka " micro švino įrašus. Jie leidžia jums pakeisti kablys nuorodas, greitai ir lengvai . Kovos su raizginys rankovės karpių platformoms. Ji ne tik jums išvengti įrenginys iš tangling ,bet protectknot arba kilpą taip pat. Jis gali tilpti standartas QC swivel dydis 8 ir rolling swivel dydis 8. Specifikacijos: Punktas: Kabo Snap Pasisuka/Kovos su Raizginys Rankovėmis Spalva: Matinė Juoda/Žalia Medžiaga: Metalas/Gumos Dydis: Pasisuka: Size8/ Size12 Rankovės: 36mm/54mm pakuotė: 20 VNT Kabinti Snap Pasisuka ar 20PCS Kovos su Raizginys Rankovėmis (Kaip Jums Pasirinkti)

Modelio Numeris C252A
Spalva Matinė Juoda
Prekės Pavadinimas Dongbory
Pavadinimas Kabo Snap Pasisuka
Panaudota Karpis Priėmimo Įrenginys
Su Ištraukiama Kojų ar Ne No
dydis Size8/ size12
Funkcija Anti akinimo ir stiprus
Kiekis 20Pcs/Pak
Su Atlošais, ar Ne No
Elemento Tipas Karpių Žvejybos Reikmenys
Pozicija EŽERAS
Žvejybos Tipas Karpių Žvejyba
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai