BB 3 Fleita Karbido Frezavimo Cutter Volframo Pabaiga Malūnas CNC Priemonė nuo 1 iki 20mm HRC55 Aliuminio Stiklo, Akrilo, Medžio, Vario, Plastiko

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Frezavimo Cutter, Įrankiai, Pigūs Frezavimo Cutter, Aukštos Kokybės Įrankiai, Frezavimo Cutter.

BB® 3 Fleitos Kieto Karbido Pabaigos Mills

Kieto karbido įrankiai, siūlome ilgai įrankis gyvenimo ir greičiau pjovimo greitį nei kiti substratai, bet yra labiau trapus ir turi būti naudojama su standžia įrankių laikymo sistemos.

Dizainas:Neigiamas priekinis kampas ir didelis chip vietos.Lengviau roughing ir apdailos tvarkymo. Mažėja laikai keičiasi pjovikliai,Taupymas, gamybos laiko.

Prašymas

BB 3 fleitos pabaigos staklėse naudojamas aliuminio ir vario perdirbimo, pateikti veiksmingai sumažinti vibraciją ir stabilus pjovimo. Naudoti didesnį rake, aštrus kraštas ir aliejus (MQL) rūko sumažinti pjovimo apkrovos ir apstatyta krašto Tolerancija Pabaiga Malūnas Skersmuo: 1

BB® 3 Fleitos BF2045 Kieto Karbido Pabaigos Mills

Tankis: 14.5 g/cm3 Kietumas: HRA 91.5 Apdaila:Šviesi apdaila Grūdų Dydis: 0.8 um Lenkimo Stipris: 2800N/mm2 Žaliava: YG10X su 10% Co kiekis ir 0,8 um grūdų dydį. Tinka frezavimo bendrojo Aliuminio, vario ,plastiko. Šviesos apdirbimo.

BB® 3 Fleitos BF2055 Kieto Karbido Pabaigos Mills

Tankis: 14.5 g/cm3 Kietumas: HRA 92 Grūdų Dydis: 0.6 um Lenkimo Stipris: 3000N/mm2 Žaliava: Naudoti ZK30UF su 10%Co kiekis ir 0,6 um grūdų dydį. Tinka frezavimo bendrojo aliuminio pagal HRC 50.

Matmenys

BB® 3 Fleitos BF3855 Kieto Karbido Pabaigos Mills

Frezavimo cutter yra leidžiama turėti greičiau sukimosi greičio ir šėrimo greitį, kai perdirbti aliuminio ir aliuminio lydinių. Išskirtinis U formos ir buffed fleita, sumažina apstatyta krašto, su puikia chip evakuacijos net ir aukštos pašarų apdirbimo.

-Spiralės Kampas:50 laipsnių. -Už roughing. -Kietumas: 4200~6000HV -Trinties koeficientas: 0.05~0.1

Mūsų Gamykloje

Pjovimo Parametrai

vc=220 (100-800)m./min. ap=1/2D(1/8-3/4D) ae=1/2D(1/4-1D) fz=0,15 mm(0.02-0.2) Prašome nustatyti parametrus pagal medžiagą ir kietumas gabalai.

BB HSS Pabaiga Malūnas

JUODA-PAUKŠČIŲ serija Jūs galite spustelėti ant paveikslėlio, norėdami peržiūrėti informaciją.

HI, sveiki atvykę į BB oficiali parduotuvė

-Esame profesionalus gamintojas, plėtros ir gamybos frezavimo įrankiai. -Mes teikiame įvairias priemones skirtas jums . Jūs galite sekti mus, ir matyti daugiau. -Jūs turite laisvo pasirinkimo kolokacijos pasirinkti skirtingas specifikacijas ir kitus įrankius mūsų parduotuvėje jūs krepšelį ir jas sumokėti kartu. Mes atsiųsime produktų pasirinkote kaip paketas.

Klientų komentarų

VEŽIMAS

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes laivas produktų per 3 darbo dienas. -Prekyba su užsieniu, ir oro paštu yra pigiausia po kurio laiko dėl pristatymo.Jei jums reikia elementą, skubiai ,prašome pasirinkti Express būdu. -Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau. Mes nuoširdžiai tikimės, kad BB įrankiai bus patenkinti visą savo reikalavimus. Prašome mėgautis jūsų interneto prekybos.

Tipas Pabaiga Malūnas
Modelio Numeris 3 Fleitos
Dantų Skaičius 3
Laipsnis R0.1
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prašymas Aliuminio MDF Stiklo, Akrilo, Medžio, Vario, Plastiko
Bendras Ilgis 50~150mm
Prekės Pavadinimas BB
Skersmuo 1~20mm
Danga šviesi apdaila
Medžiaga Volframo Kobalto Lydinio

Panašūs produktai