Mėnesio Kalendorius, Įklija, Planuotojas/Paskyrimo/Darbotvarkę Lipni Skirtukus, Ruda Kraftpopieris, 2vnt(30tabs)

€2.34

-45%

€4.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kalendorius, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Kalendorius, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Kalendorius.

2vnt(30tabs) Universal " Pasidaryk pats Ranka parašyti, Ruda Kraftpopieris Kalendorius Rodyklė Skirtukai Lipdukas 11.5 X 21cm

jis sticky notes yra pagamintas iš aukštos kokybės kraft popieriaus. Nepalikdamas jokių likučių ir švariai pašalinti. Kostiumą galima klijuoti ant sienos, lentos, šaldytuvas, rašomasis stalas, kalendorius, tablet, PC ar bet kur, kur jums reikia. 100% Nauji Aukštos Kokybės Prekės Pavadinimas: Kalendorius Lipdukas Medžiaga: Kraftpopieris Kartų: Sienos, Lentos, Šaldytuvas, Stalas Ypatybės: Patvarus, Nuimamas, Lipni Dydis: 11,5 cm x 21cm/4.53" x 8.27" (Vidut.) Pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas. Komplektą Sudaro: 2 x Kalendorių, Lipdukų Išsamiai Šiltas Priminimas 1.Sveiki atvykę į didmeninės ir lašas laivybos ,Jei jums užsisakyti ir mokėti,mes suteikiame jums VIP kortelės ir dovanų. 2.Jei turite kokių nors klausimų , prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl sprendimo. Mes turime padaryti viską, siekiant padėti jums.

Prekės Pavadinimas VIVIDCRAFT
Ekranas Popierius
Reklamos No
Modelio Numeris /
Tipas Kalendorius Lipdukai Planuotojas
dydis 11.5cm x 21cm
Stilius Lipnios

Panašūs produktai