Moterų Laikrodžiai Paprastas Stilius Žiūrėti Moterų Minimalistinio Žiūrėti Kvarcinis Laikrodis, Odinis Dirželis Žiūrėti Hodinky Relogio Feminino Montre Femme

€1.90

-39%

€3.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Laikrodžiai, Laikrodžiai, Pigūs moteriški Laikrodžiai, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Moterų Laikrodžiai.

Sąlygos

1 ) Muitinės mokesčių yra pareiga kiekvienas pilietis savo šalyje. Prašome imtis atsakomybės už savo. 2) Jeigu pakuotė grąžinama / pristatymo nepavyko dėl į paskirties muitinės klirensas / į teisingą adresą informacijos, mes negali būti atsakinga už laivybos kaina. 3) Dėl skirtingų matavimo įrankiai, specifikacijos gali būti nedideli nukrypimai. 4) Prašome patvirtinti šių sąlygų, prieš pateikiant užsakymus.

Pranešimas

- Prašom pateikti visą ir teisingą adresą, informaciją pateikdami užsakymą, įskaitant, gavėjų pavadinimą, adresą, pašto kodą ir telefono numerį. Ir patikrinti jį du kartus. - Jei pirkimas apsaugos baigsis, o negavote sklypas, prašome susisiekti su mumis ir pratęsti apsaugą metu už savo teises.

Aprašymai

- Dėl riešo perimetras aplink 17cm - Už Moterų ir mergaičių - Pati sau dovana, pobūvių, vestuvių, iškilmės, skatinimo ir t.t

Sveiki didmeninė prekyba & drop laivyba

- Didmeninės Mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri paprastai trunka 1 savaitę atvykti. - Drop shipping 1) Paramos CSV Drop Laivyba. 2) JAV,AU,CA,UK,RU pirkėjai, ePacket yra. 3) nėra jokių ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus. 4) Užsakymai bus išsiųsti per 48 Valandas. 5) Ne sąskaitą faktūrą, ar bet kokia pateikta informacija. Jei pageidaujate, didmeninės / drop laivyba, prašome susisiekti su mumis ir gauti geriausią kainos ir paslaugų. Ačiū !

Juostos Plotis 20mm
Atsparumas Vandeniui Gylis Ne vandeniui
Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Laikrodžiai Moterims Satti
Funkcija Atsparios Smūgiams
Bylos Medžiaga Nerūdijančio plieno
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Judėjimas KVARCAS
Prekės Pavadinimas GoGoey
Modelio Numeris Moterų Laikrodžiai Paprastas Stilius
moteris žiūrėti Minimalistinio Žiūrėti Kvarcinis Laikrodis
Parama Dropshipping&Didmeninės
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio plieno
Stilius Paprastas
Byla Storis 8mm
Juostos Ilgis 18,5 cm
Byloje Formos ROUND
Kostiumai. Moterų,Vyrų,Unisex,Moterys,Vyrai
Ciferblato Skersmuo 35mm
ponios žiūrėti Zegarek Damski
Moteris žiūrėti relojes para mujer
Dirželis Žiūrėti Oda
Užsegimas Tipas Sagtis

Panašūs produktai