6-Taurelė Indelio Laikiklį, Vynas, Viskis, Alus Balionėlis Stovo Baras Aksesuaras Geriamojo Šalis Žaidimai Stiklo Balionėlis Geriamojo Įrankiai

€3.43

-50%

€6.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyno Piltuvėliai, Namai Ir Sodas, Pigaus Vyno Piltuvėliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vyno Piltuvėliai.

6 taurelė Indelio Laikiklį, kad kai draugams, kad patinka fotografuoti? Ieškote užpildyti kelių kulka akinius vienu metu? Pristatome stebuklingą produktą, šešis-taurelė turėtojas ir vežėjas, leis jums lengvai užpildyti iki šešių kulka akinius ne kartą su savo mėgstamų gėrimų pasirinkimą ir tada vežti juos visus į vieną! Skysčio Dozatorius ir Vežėjas Įvairių alkoholio balionėlis butelis nuotraukas, suteikia puikią priemonę, kiekvieną kartą, yra tvarkingas ir elegantiškas būdas išdavimo. Skysčio dozatorius yra puikus atostogų, šalių barai, ir namų barai. Mėgaukitės savo gero vyno metu, kai jūs esate atsarginių namuose. Teka 6 Kadrų Ne Kartą su šešių kadrų, leis jums lengvai užpildyti iki šešių kulka akinius ne kartą su savo mėgstamų gėrimų ir tada laikykite juos visus į vieną! Užpildo kelis kulka akinius vienu metu, taupo jūsų laiką, apsaugo nuo nuostolių arba išsiliejimo. Juostoje namuose Laiko Mėgautis savo gero vyno metu, kai jūs esate atsarginių namuose, šis produktas yra puikus atostogų, šalių barai, ir namų barai. Tinka šešias mažas stiklines, stiklo tarpine produktus.

#1 Tu tiesiog vieta, viena taurelė pagal kiekvieną snapelis; #2 yra šeši vamzdžiai ir jūs pour tavo gėrimų pasirinkimas, tiesiai į viršų Mintiml Shotaide. #3 Tada jis nereikalauja, kad skystas auksas visiems kulka akinius žemiau ir strėlės, jūs turite šūviai šešis beveik akimirksniu. #4 Jis apima net vežėjas, todėl galite tiesiog pakelkite jį ir atveskite juos per savo draugais.

Geriausias būdas tolygiai supilkite visus 6 kadrų yra: 1. įsitikinkite, kad paviršius yra lygis, 2. Supilkite greitai aukščio viduryje kupra. Dydis: 13.2*12.3 cm Spalva: Pilka, Mėlyna, Raudona Pakuotė:opp [Jei jums reikia paketas spalvinga dėžutė, prašome susisiekti su mumis už kitą kainą] Paketų sąrašas: 1*Vyno taurė dozatorius(neįskaitant cup) Pastaba: 1. Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva, projektas gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. 2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 0,5-2 cm.

Modelio Numeris 6 taurelė Balionėlis ir Laikiklis
Skersmuo 5-10CM
Tipas 1 įrankių juosta
Kilmės KN(Kilmės)
3 tipas Šūviai Balionėlis Su Butelio Atidarytuvas
Tipas 2 6 taurelė Balionėlis ir Laikiklis
Baras Įrankiai Tipas Vyno Piltuvėliai
Sertifikavimo SGS
Funkcija Įžuvinti
Medžiaga Plastikiniai
Tipas įrankių juosta
Plastiko Tipas PC
Parama Drop laivyba

Panašūs produktai