20Pcs Minkštas Putų Bendy Twist Curler Lazdos "PASIDARYK pats" Plaukų Dizaino Maker Curl Roller Įrankis Magija Curl Volai

€2.34

-5%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Volai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Plaukų Volai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Plaukų Volai.

Medžiaga : Minkštas porolono kempine Dydis (apytiksl.): Ilgis app 235mm, Skersmuo app 12mm Kiekvienoje pakuotėje yra 10 ritinių Svoris : app33g už 10vnt Spalva : Mėlyna, rožinė ar violetinė ir pan. siųsti atsitiktinai pakuotę įeina : 20pcs volai ( atsitiktinė spalva ) Sklandžiai, ritininiai rurface apsaugo plaukus nuo lūžimo Galite dėvėti ant sausų arba drėgnų plaukų Lengva naudoti-smeigtukai reikia Užplombuoti plug baigiasi, Kad iš minkštos putos - patogūs dėvėti, o miega Ideali gaminti garbanotas plaukų stilių (Vidutinio garbanos)

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia. Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje). Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Medžiaga Plastikiniai
Tipas Bendy Volai
Kiekis 20pcs
Taikoma plaukų visi
Elemento Tipas bendy roller
dydis 24cm

Panašūs produktai