50g/Daug Mini Natūrali uoliena Žvyro Žetonų Mėginių Kvarco Amethysts Agates Nereguliarus Akmens Miniatiūrinių Žuvų Bakas Vazonas Dekoras

€1.62

-42%

€2.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Karoliukai.

Būklė: Nauja

Prekės Pavadinimas:

50g/Daug Mini Natūrali uoliena Žvyro Žetonų Mėginių Kvarco Amethysts Agates Nereguliarus Akmens Miniatiūrinių Žuvų Bakas Vazonas Dekoras

Dydis: Mažas ir Nereguliarus

Svoris: 50g / Daug

Prašome atkreipti dėmesį: ji yra maža ir nereguliarus. taigi, spalva, forma ar kitais gamtos skirtumas apie nuotrauką išvengta. Ačiū už jūsų supratimą.

Pranešimas: Apie Spalvų___ Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats. Apie Dydį___ Prašome leisti 1-2mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

Dydis

Pakavimas

Jei užsakymo vertė daugiau nei $5 ,elementai bus nemokamas pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas ar Epacket ( Tik Jungtinių amerikos valstijų), Jei užsakymo vertė pagal $5 , elementai bus nemokamas pristatymas per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ar Yanwen Ekonomikos Oro Paštu . Jei užsakymo vertė daugiau nei $150 , elementai bus nemokamas siuntimas per DHL,EMS,Fedex,TNT express pristatymas. Mes priimame DropShipping & Didmeninė prekyba & Pritaikyti , Jei esate suinteresuoti , prašome susisiekti su manimi .

Importo Muitas: Mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Jei jūsų šalyje jums vis dar reikia mokėti muito norma, tai yra jūsų atsakomybė siekiant ją išspręsti.

TANANTA - internete didmeninė karoliukai & juvelyrikos parduotuvė,YiWu, Kinijoje,profesinės didmenininkas, karoliukai,papuošalai ir aksesuarai,prekės keli tūkstančiai aukštos kokybės produktų didmeninės kainos. Čia jūs galite gauti plačiausią pasirinkimą pusiau brangakmeniai brangakmenio produkto.Dėmesio Natūralaus Akmens Karoliukai,Suteikti jums geriausias priemonės "PASIDARYK pats".Mes priimti Pritaikyti Apyrankės ir Karoliai. Taip pat priimame Dropshipping.Kviečiame Apsilankyti.

Prekės Pavadinimas Roko Žvyro Žetonų Pavyzdys Akmens
Papuošalai Type2 Granules Beadwork
Išorinis Skersmuo 4mm
Papuošalai Type3 "Pasidaryk Pats" Papuošalai, Aksesuarai
Elemento Dydis maži,Netaisyklingos
Bauda ar Mados Mados
"PASIDARYK pats" Miniatiūros Dekoras
Elemento Tipas Karoliukai
Metalo Tipas NĖRA
Prekės Spalva Kaip nuotraukoje
Prekės Svoris 50g / Lot
Prekės Forma Nereguliarus
Didmeninė pritarta,kreipkitės į mus gauti didmeninės kainos
Funkcija Žuvų Bakas Vazonas Dekoras
Papuošalai Type5 Karoliukai Papuošalų Priėmimo
Tinka Apdailos Dekoravimo straipsniai
Kostiumas Karoliukai Papuošalai Padaryti, "Pasidaryk pats" Karoliai, Apyrankės
Medžiaga Mūrinis
Papuošalai Type6 "Pasidaryk Pats" Karoliukai
Papuošalai Type1 Natūralaus Akmens Karoliukai
Papuošalai Type4 Tarpiklio Karoliukai
Modelio Numeris F03475M

Panašūs produktai