50PCS Aišku Galvas Pasukti Kaiščiai Užtrauktuku Apmušalai Antklodės Sofa rinkiniai papuošti suremontuotas Naujas Lašas Laivybos

€2.28

-17%

€2.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Smeigtukai, Namų Tobulinimas, Pigūs Ženkliukai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Smeigtukai.

Aprašymas: vadovas yra skaidrus plastikinis modelis adata yra spiralės su juo papuošti arba taisomas yra labai geras pasirinkimas, Operacija yra taip pat labai paprastas ir patogus Spiralinis adatos gali padaryti juos stangresnė, Jei nenorite organizuoti lapus kiekvieną rytą, jūs galite naudoti ją išlaikyti lakštai ir čiužiniai kartu jums tiesiog reikia įterpti šių metalo smeigtukai į apmušalai be ašarojimas ar snagging ir jie bus rankena tvirtai tiesiog paprastas norėčiau, kad Taip, kodėl gi ne tiesiog suteikti jai pabandyti

Patarimai: adata yra instrumentų, Prašome, kad jūsų vaikai atokiau nuo jų.

Naudojimas: Idealiai tinka vidutinio ir lengvus audinius, bedskirts, užvalkalai, baldų ir lovos raukiniai. Apdaila Twist Kaiščiai yra naudojami siekiant padėti surengti audiniai vietoje. Jie sukasi tvirtai į vietą ir pašalinti lengvai coiling priešinga kryptimi, ir jie negali pakenkti jūsų audinio.

Medžiaga: Plastikinės&Lydinio, Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti, Dydis: Kiekvienas su 0,5 cm skersmens, ir vielos twist 3/8 colių ilgio. Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Rinkinį sudaro: 50 VNT. X Galvas Pasukti Smeigtukai.

Prekės Pavadinimas OOTDTY
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
dydis Every one with 0.5 inches in diameter
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Kaip paveikslų paroda
Modelio Numeris GUGUJI222
Medžiaga Plastikiniai&Lydinio
paketas Apima 50 VNT X Galvas Pasukti Smeigtukai.
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai