1Pcs Dual USB jungtys Vandeniui Stalinis Kompiuteris PC Atveju Maitinimo Mygtukas ON/OFF Jungiklis Paramos PCI Jungtis Aukštos Kokybės

€3.09

-17%

€3.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys.

V6 Dual USB jungtys Vandeniui Stalinis Kompiuteris PC Atveju Maitinimo Mygtukas ON/OFF Jungiklis Paramos PCI Jungtis

Ypatybė:

1. Atsparus vandeniui ir moistureproof dizainas, supaprastinti arc dizainas. Apačioje su drenažo skylę, netyčinio skysčio purslų nėra lengva išsilaikyti ant paviršiaus.

2. Dual USB perdavimo sąsaja, raudona USB sąsaja palaiko greito įkrovimo funkcija mobiliajame telefone.(raudona USB gali tiekti maitinimą, ir negali perduoti duomenis).

3. PCI išplėtimo lizdas, laidų montavimo, yra patogiau, nei tradicinis integruotas vielos išardymą.

Naudojimas:

1. Interneto juosta: prie stacionaraus judriojo ryšio jungiklis, kompiuterio atveju gali būti užrakinti paspaudus boot / paleisti iš naujo mygtuką ant darbalaukio mobiliojo ryšio jungiklis.

2. Namų ūkyje: Deja, mygtukų skydelis yra sugadintas, ir gali būti išgelbėti paliko mobiliojo ryšio jungiklis, be reikia dėti dideles pastangas, kad remontas važiuoklės.

Specifikacija:

Spalva: balta

Dydis: apie 9x2.5cm/3.54x0.98"

Svoris: Apie 200g

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek dydis skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą. Dėkojame už jūsų suprasti.

1 x PC Atveju Maitinimo Mygtuką Perjungti

Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Modelio Numeris PC Atveju Maitinimo Mygtuką Perjungti
Kilmės KN(Kilmės)
Produktų Statusas Sandėlyje
Sertifikavimo NĖRA
Pakuotė Taip
Tipas Switch Kabelis

Panašūs produktai