Dual-End Piešinys Nagų Dailės Teptukas, Gold Juoda Rankena UV Gelis, Šepetėliai, skirti "PASIDARYK pats" Nagai 3d Drožyba Linijinės Tapybos Pen Manikiūro Įrankiai

€1.53

-34%

€2.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Šepetėliai.

Dual-End Piešinys Nagų Dailės Teptukas, Gold Juoda Rankena UV Gelis, Šepetėliai, skirti "PASIDARYK pats" Nagai 3d Drožyba Linijinės Tapybos Pen Manikiūro Įrankiai

Specifikacija: Dydis: 3 Skirtingų nuotraukų paroda Medžiaga: Nailonas Plaukų Vario Rankena Pakuotės Turinys: 1Pcs Nagų Dailės Teptukas, Savybės ir Naudojimas: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Sukurti gražių nagų už ilgalaikį sparkle nagų patarimai Idealiai tinka uv gelio Lengva valdyti ir veikti, Tinkamas namų arba profesiniam naudojimui, Prašome nuplaukite jį po naudojimo kruopščiai,keep it švarus ir saugus naudoti pakartotinai.

Jums Gali Patikti Šie Elementai:

Kaip pirkti

Jei norite pirkti vieną elementą, pasirinkite kiekį ir spauskite"Pirkti Dabar". Jei norite įsigyti daugiau nei vieną elementus, prašome, naudojant šį krepšelį ,ji gali padėti jums pirkti patogiau:

Mokėjimo

Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Basilico-pica.lt ateityje. Galite pasirinkti vieną metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

Greitas Pristatymas

Mažmeninės prekybos objektai (Didmeninė / OEM elementus, pristatymo laikas, bus kitoks:

Pakavimas

Grąžinimo Politika

(1) Jeigu prekės kokybės problema, pls donot nerimauti, galite atsiųsti mums ips patvirtinti tai, tada mes išsiųsti jūsų sklypo ar grįžti atgal jūsų mokėjimą.

(2) Jei prekė viskas yra gerai, ir dėl jūsų asmeninio nepatinka ar kitų nepagrįstų priežasčių, mes priimtina grąžinti,bet, prašome prašome atkreipti dėmesį, laivybos krovinių, bus mokama iš jūsų pusės. Ačiū už supratimą

Atsiliepimai

Jei norite, kad didelis kiekis arba reikia OEM ar kitų suklaidinti, pls, prašome susisiekti su mumis TraderManager arba El./MSN/Skype, mums bus malonu servie su jumis per 24 valandos !

Elemento Tipas Nagų Šepetėliu
Spalva aukso ir juodos spalvos
Medžiaga Nailono Plaukų Vario Rankena
Prekės Pavadinimas Misscheering
Kokybė Aukštos Kokybės
Manikiūro Įrankiai Nagų šepetėliu pen
Nagų Įrankiai Nagų Dailės Teptukai
Stilius Mados ir Kūrybos
Kilmės KN(Kilmės)
Nagų Priedai UV gelio teptukas
Kiekis 1 vnt
dydis 3 Sizes As Picture
Nagų Dailė Nagų Dailės Teptukas, Rašikliai
Naudojimas Dėl Nagų Lako Linijinės Piešimas, Tapyba, Drožyba
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Funkcija Nails Art "PASIDARYK pats" Dizainas
Modelio Numeris Nagų Linijinės Šepetėliai

Panašūs produktai