Duomenų Varlė 2 Vnt HD Ultra Plonas Screen Protector Anti-Scratch Apsauginės Plėvelės Nintendo Įjungti Konsolę NS Ekrano Odos Apima

€1.40

-36%

€2.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ekrano Apsaugų, Buitinė Technika, Pigūs Ekrano Apsaugų, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Filmas Screen Protector, Screen Protector, filmas dangos.

Belaidis USB/Tipas-C "Bluetooth" Adapteris, Skirtas "Nintendo" Switch/PS4/VNT

Produktas yra suderinamas su Įjungti / Perjungti Lite Priimančiosios, PS4 Šeimininko (su adapteriu), PC (su adapteriu).Įdėkite siųstuvą į KOMPIUTERIO USB prievado kompiuterio, plug and play.Palaiko balso pokalbių į žaidimą, plug 3.5 mm mikrofoną prie 3,5 mm balso dažnis skylę priimančiosios suprasti, mikrofonas skambinimo funkcija.

Premium Grūdintas Stiklas Screen Protector For Nintendo Jungiklis

Su importuotos medžiagos, stiklas turi aukštą lygumo ir geras šviesos pralaidumas!9H aukštos kietumas gali veiksmingai atsispirti nulio sukelia aštrių daiktų ant ekrano paviršiaus trinties! Jums geriau jaustis nei pradinio ekrano!Ilgai naudoti, akys ne lengvai nuovargis, geriau apsaugoti vizija.

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Valdytojas

7 In 1 Pakeitimas 3D Analog Joystick Nykščio Stick.Tai gali pakeisti jūsų neveikia, susidėvėjęs ar pažeistų dalių , todėl jūsų duomenų valdytojas atgal į gyvenimą!Jūs galite pakeisti Kairę arba į Dešinę valdytojas kreiptuką Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con " Valdiklį.

2 Vnt HD Ultra Plonas Ekrano Apsaugų Anti-Scratch Apsauginės Plėvelės Nintend Įjungti Konsolę

NS Ekrano Odos Apima

Anti-reflective

Viršuje ir apačioje filmus galite apsaugoti savo, Skirtas jungikliui nuo dulkių ir įbrėžimų.

Lipnios geba

Paviršiaus įspūdingi. Specifikacija: Nauja Suderinama Nintendo Jungiklis Lengva įdiegti Spalva: skaidrus

Anti-scratch

Siūlome tvirtas, patvarus, permatomo paviršiaus, išlaikant blizga .

Paketas apima

2 x HD Screen Protector for Nintendo Jungiklis 2 x Išvalyti Šluoste

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką! Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas! DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus. Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai. Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad Basilico-pica.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka! Sąžinės rekomenduojama!

Laidinio USB Vibracijos Gamepad

Ši rankena mes sukūrėme vibracijos variklio, kai esate žaisti lenktynių žaidimas, stabdžių drift veiksmų yra įdomesnis! Pasinerkite į laimingą žaidimo ir negali extricate sau! Laimingas žaidimų, kad jums pamiršti rūpesčius!

Belaidžio Retro Žaidimas Palaiko HMDI Produkcija

DUOMENŲ VARLIŲ naujausia versija gamepad, jūs jaučiatės labai retro su vaikystės skonį? Manau, atsakymas turi būti! Mūsų dizaino filosofija prasideda nuo tendencijos ir tendencijas kartus, ir plačiai priima nuomones klientams pristatyti šį valdymo rankena visiems!

Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Paramos Oficialus App Žaidimas

DUOMENŲ VARLĖ gamepad yra "Bluetooth", prijungtą prie darbo režimo. Ji gali palaikyti PS3/IOS/TV Box/Andriod Smart Phone/VNT!Jis turi pranašumą, nes gali parsisiųsti paramos rankena žaidimas tiesiogiai, ir jis gali būti prijungtas tiesiogiai prie telefono ir be ŠAKNŲ. Pakopos yra paprasta, nereikia įdiegti tvarkyklių ir nustatyti pagrindiniai mapping".

Modelio Numeris DFJYY0782
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Tipas HD Ultra Plonas Apsauginės plėvelės
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Funkcija 1 Anti-scratch screen protector
3 tipas Nintendo Jungiklis Screen protector
Suderinama 2 Už Nintend Jungiklis
Funkcija Anti-Scratch
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Už Nintend Jungiklis priedai
Modelis už Nintend Įjungti Konsolę
Tipas 2 Už Nintend jungiklis screen protector
2 funkcija Ekrano apsaugos Nintend Jungiklis
Tipas 1 Nintendo jungiklis priedai
Pakavimo sąrašas 2 x Ekrano Apsaugų, NS konsolės
Suderinama 1 Nintendo
Suderinama 3 Nintendo Jungiklis
Suderinama 4 Nintendo Jungiklis NR

Panašūs produktai