Nešiojamų Topless Gali Atidarytuvas, Nerūdijančio Plieno Varžtas Atidarytuvas Virtuvės Atidarytuvas Konservų Peiliu Virtuvės Įrankiai Destapador De Cerveza

€1.73

-30%

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atidarytuvai, Namai Ir Sodas, Pigūs Atidarytuvai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Atidarytuvai.

Nešiojamų Gali Atidarytuvas, Nerūdijančio plieno varžtas atidarytuvas virtuvės atidarytuvas konservų peiliu

Aprašymas: aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS - Tai Gali Atidarytuvas naudoja sugriežtintą, premium sunkiųjų nerūdijančio plieno, kad nebus rūdžių,pertrauka, ar lenkimo ilgą laiką kasdien naudojant. Maisto kokybės nerūdijančio plieno pjovimo diskai užtikrina 100% maisto saugos jus. Profesionalus dizainas su peiliu-kaip danties ant ratų ir stora rankena sklandžiai, švarus atidarymas be jagged edge ir lengvai punkcija ir atidarykite visų rūšių skardines' dangteliu. ERGONOMIŠKAS & SENJORAMS DRAUGIŠKAS - Sukurta su lengvas, ne slydimo, maisto klasės, BPA free plastiko didelis sukamas rankenėles. Didelis neslidžia rankena yra suprojektuoti su ergonomišką rankenėlę tvirtas formos lengvai sukasi be kenkia jūsų pirštus,jos bus užtikrinamas saugus spaustuvai, o patogiai montavimo į jūsų delną.

Specifikacijos: Spalva: Juoda

Medžiaga: aparatūros vadovas: nerūdijančio plieno galvanizavimo; Rankena: ABS Gaminio dydis: 20 x 5 CM Grynasis svoris: 137g Naudojimas: Atidaryti žuvies konservų, mėsos konservai, daržovių konservai, sutirštintas pienas, kokoso pieno, konservuotas kačių ir šunų maisto ir kt .; atidaryti alaus soda dangtelis; pakelkite dangtį.

Pakavimo sąrašas :

1x gali atidarytuvas

Atidarymo Tipas Daugiafunkcį
Modelio Numeris Gali Atidarytuvas
Metalo Tipas Nerūdijančio plieno
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai