Metalo Kamera Raštas Skaidrios Magnetinės Atveju iPhone 12 Pro Max Mini Magsafing Magneto Dangtelis, Skirtas "iPhone" 11 " Pro Max 12pro

€3.04

-29%

€4.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Mūsų paslaugos >>> (1) 1-3 dienas greitas pristatymas, atsakymo teigiamo požiūrio, entuziazmo, laiku; (2) greitai spręsti visas klientų problemas; (3) puikus aptarnavimas po pardavimo 1. Prašome palikite specialus reikalavimas, kai jums padaryti užsakymą. Ir įsitikinkite, kad jis pilnas pavadinimas (pirmas + artimųjų + pavardė) ir naudinga telefono numerį rašydami pristatymo žinutę. (ypač rusijos draugai). Priešingu atveju, ji gali būti šiek tiek uždelsiama, ar problema savo paketą. 2. Bet didmenininkas, yra sveikintinas. Tada kreipkitės į savo Prekybos Vadybininkas. Atsiliepimai: Mes tikimės, kad atsiliepimai bus palikta kaip greitai, kaip jūs gauti elementą. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes galime išspręsti daugumą problemų. Atsiųskite mums žinutes, jei turite kokių nors klausimų. Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.

Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Kilmės KN(Kilmės)
fit 4 Iphone 12 pro max / iphone 12pro max
Tinka 2 IPhone 12 Pro / iPhone12 Pro " / "iPhone" 12pro
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Savybės Skaidrus Atveju iphone 12 Pro Max Mini
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone12 Pro Max
Tinka 3 "Iphone" 12mini / iphone12 mini iphone / 12 mini
Medžiaga Magnetinio Skaidraus Akrilo + Silikono Edge + Metalo Kameros Žiedas
Dizainas Skaidrus
Prekės Pavadinimas ONEVAN
Tinka 1 Iphone 12 / iphone12 / iphona 12

Panašūs produktai