1Pcs 20 Lemputes, Filialas, Formos LED Šviesos Stygos Kalėdų Dekoracijos, Šviesos, Stygos Namų, Vestuves Dekoro LED Šviesos Sekas

€1.05

-35%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atostogų Apšvietimas, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Atostogų Apšvietimas, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, Atostogų Apšvietimas.

Specifikacijos: Super šviesus ir mažas energijos suvartojimas. Lempos granulių yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas lauke. Filialai yra bendable, jūs galite sureguliuoti, kad juos sukti, ar traukti juos aukštyn arba žemyn, norėdami sukurti savo natūralią išvaizdą. Vaza apdaila, lango, veranda, svetainė, valgomasis, t.t. Prekės Pavadinimas: Medžio Šakos lengvos Medžiagos: Metalinės Vielos Lemputė Karoliukai Galia: 0.06 W Lemputė Karoliukai: 20Pcs Maitinimo šaltinis: 2 x AA Baterijos (neįtraukta) Savybės: 20LEDs, Filialas, Formos, Medžio Apdaila, Super Šviesus Dydis: 77cm/30.31" (Vidut.) Pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas. Komplektą Sudaro: (be Vazos) 1 x Medžio Šaką Šviesos (be Baterijos)

Apšvietimo Atstumas 1-5m
Vadovo Numeris 20-50 vadovas
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Kištuko Uodegos No
Prekės Pavadinimas RAKTAS-LAIMĖTI
Modelio Numeris Kalėdų žiburiai string
Proga gyvenamasis kambarys
Pastaba Ekrano Poveikį Nuotrauka Yra 7 Žibintai
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Pagrindo Tipas Vaza
Spalva MULTI
Įtampa 3V
Sertifikavimo VDE
Baterijos Tipas AA
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Savybės Filialas, Formos LED Šviesos Sekas
Garantija 1YEARS
Korpuso Medžiaga metalinės vielos
Naudojimas Atostogų
Muzika NĖRA
Ilgis 77cm
Yra Pritemdomi No
Šviesos Šaltinis Lemputės

Panašūs produktai