Seksualus 1PC/2 grupė Kablys Liemenėlė Extender Moterų Elastiniai Liemenėlė Pratęsti diržo Kablys Įrašą Expander Reguliuojamas Diržo Sagtis Apatiniai

€0.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: artimieji " reikmenys, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs artimieji " reikmenys, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, artimieji " reikmenys.

Dėmesio:

Pls suprasti galimos spalvos skiriasi, nes skirtingų spalvų santykis kompiuteriai.

Pls leisti 1-3cm paklaida dėl skirtingų metodas priemonė.

Pls palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš perkant. Lytis: Moteris

Artimieji Priedai Tipas: Liemenėlė Ilgikliai

Medžiaga: Medvilnė

Spalva Stilius: Natūralios Spalvos

Spalvos : juoda , balta , odos ir raudona

Dydis : nemokamai

Packge Includ:

1x Liemenėlė Ilgintuvai Dirželis

Descraption:

100% Brand new ir Aukštos kokybės, Lankstus ir patogus, Minkštas teptukas pagrindo

Spalva: Balta, Juoda, raudona ir odos spalva

Nebėra nerimauti pirkti apatinius apačios supa sandariai

Nesijaudinkite apie riebalų po mėgsta nešioti apatinius

Norėdami išspręsti šią problemą, visų apačioje montavimo apatiniai

Mokėjimo

Mes priimame visų mokėjimų metodų, kurie gali būti tvarkomi Alipay dėl Basilico-pica.lt, visa, Mastercard, Webmoney, Banko pavedimu, QIWI ir pan... siuntą

1. Turime 1-3 darbo dienas parengti savo daiktus pagal užsakymų skaičius kiekvieną dieną. 2. Laivybos visame pasaulyje, išskyrus GOA/FPO. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, jūsų, kad adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 4. Jei jums nereikia gauti jūsų sklype per 45 dienas po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis, mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! Grįžti&Grąžinti Visos prekės yra 100% brand new ir aukštos Kokybės. Kiekvienas supakuotas atskirai į sandarų plastikinį maišelį. Jei esate nepatenkintas prekės po gaukite, prašome grąžinti ją per 10 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, sekimo numerį ir specifice grąžinimo priežastį reikia svetainėje.

Paslaugos Ir Atsiliepimus 1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! 2. Jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždžių, bus labai dėkingi, jei jūs patenkinti mūsų produktų ar paslaugų. 3. Prašome suteikti mums galimybę padėti jums išspręsti problemą, prieš išvykdami bet neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, ar pradėti ginčo. 4. Galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu už didmeninę kainą, jei jums reikia.

Spalva Stiliaus Natūralios Spalvos
Stilius Mados
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris Liemenėlė Dirželis
Lytis MOTERIS
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Artimieji Priedai
Artimieji Priedai Tipas Liemenėlė Ilgikliai
Prekės Pavadinimas DakunhuiLC

Panašūs produktai