Mielas Pliušinis Vienaragis Blackout Akių Kaukė Paauglių Animacinių Filmų Studentas Miega Užrištomis Akimis Akių Kaukė Blackout Akių Kaukė

€1.19

-29%

€1.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sleep & Knarkimas, Grožis Ir Sveikata, Cheap Sleep & Knarkimas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Sleep & Knarkimas.

Mielas Pliušinis Vienaragis Blackout Akių Kaukė Paauglių Animacinių Filmų Studentas Miega Užrištomis Akimis Akių Kaukė Blackout Akių Kaukė

Savybės :

1. Nugaroje yra gumos juosta elastinga konstrukcija, ant galvos, vidinio įdėklo yra ledo paketas, ledo paketas gali būti paimtas, įdėti ledo paketas šaldytuve.

2. Kaip naudoti: Dėvėti dėl savo akis, kai miega.

3. Taikymo sritis: Naudoja kasdieniame gyvenime, kelionės ir verslo kelionėms.

Aprašymas :

1. Ledo paketas: imti ledo paketas, akių kaukė, įdėti jį į šaldytuvą pusvalandžiui, jį nusausinkite, įdėti jį į akis, kaukė, ir taikyti ledo dar kartą.

2. Karštas kompresas: imti ledą nuo akių kaukė, pamerkti jį į karšto vandens 90 laipsnių kampu, už 5 minučių, išimkite ir nuvalykite sausa, įdėkite jį į akių kaukė ir taikyti šilumos dar kartą.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: pliušas

Dydis: 19.5*8,5 cm

Pakuotė:

1 * Blackout Akių Kaukė

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Beemyi
Darbo Režimas Akių Danga
Tipas Eyeshade

Panašūs produktai