Paukštis Papūga Finansuojančiojo Narve Vaisių, Daržovių Laikiklį Narve Priedai Kabantys Krepšelį Konteinerių Žaislai Naminių Paukščių Prekes

€1.92

-42%

€3.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Paukščių Lesinimo, Namai Ir Sodas, Pigūs Paukščių Lesinimo, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Paukščių Lesinimo.

100% brand new ir aukštos kokybės medžiaga: plastiko funkcija: Gali būti nustatytas ant narvo su sagtimi ant viršelio. Naudojamas, kurių sudėtyje yra vaisių,daržovių ir kt. Tinka paukščiai,papūgos ir kiti gyvūnai gyvena narve. Maistas yra geriau sumažinti didesnių atveju nuleisti per skyles stilius: praktiškas spalva: kaip paveikslėlyje parodyta dydis: Skersmuo: 7.5 cm Aukštis: 7 cm Pastaba:1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! pakavimo apima:1 vnt Konsultavimas klientų aptarnavimą gali gauti daugiau nuolaidų.

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

Funkcija Ne-mechaninė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Paukščiai

Panašūs produktai