Vaikų Plaukimo Akiniai Anti-rūko Nardymo akinius, Reguliuojamas Akinių Patraukite Sagtį Sporto Vaikai Professionl Silikoninė plaukimo stiklo

€2.94

-24%

€3.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukimo Akiniai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Plaukimo Akiniai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Plaukimo Akiniai.

Pastaba:

1. Prašome plauti akiniai švelniai švarus vanduo po naudojant, atsikratyti vandens lašai ir tada nusausinkite akiniai su džiovintuvas. 2. Prašome palikti akiniai, sausoje vietoje,geriau ir ilgiau garų-laisvą gyvenimą. 3. Nereikia nuvalyti lęšius su rankšluosčiu,kurie gali pažeisti objektyvų. 4. Prašome laikyti akiniai nuo šilumos ar karšto vandens,kuris gali deformuoti akiniai. 5. Prašome leisti tik akyse judesius su savo veido raumenis, o nešioti akiniai,ar vanduo gali ištekėti į. 6. Prašome sureguliuoti tinkamai nosies tiltas ir dirželį, prieš gaunant į vandenį. 7. Prašome nustoti naudoti akiniai, jei tai sukelia diskomfortą jūsų akims. 8. Prašome ašara apsauginės plėvelės ir už jos ribų, kai naudojant.

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-120 valandą po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,EMS,DHL,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus . 3.Jeigu tu negali gauti elementą po 60 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą. 4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės. 5..Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą. 6..Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris 62-b
Žmonės berniukas, mergaitė Vaikai Vaikai
Mygtuko stilius Pusė sagtį(kolonėlė)
Kilmės KN(Kilmės)
Rėmas Medžiaga Silikono
Lytis BERNIUKAI
Savybės Silikagelis Siamo
Funkcijos 2 Daugkartinio naudojimo, patvari, praktiška, madinga
Lęšių Spalva MULTI
Rėmelio Spalva MULTI
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Lęšio Plotis 4.5 cm
Sportas Tipas Plaukti
Pavadinimas plaukimo akiniai plaukti akinius plaukti akiniai
Funkcijos 3 Anti-rūkas
Elemento Tipas Akiniai
Medžiaga Silikagelis Poliuretano
Pakuotė Plastikiniai
Vieta paplūdimys,baseinas.vidaus Vandens Sportas
Spalva dangaus mėlyna balta pilka
Lęšio Aukštis 3.2 cm

Panašūs produktai