Atveju, Huawei P8 P 8 Lite Lite Minkšto Silikono TPU Modelio Spausdinimo Telefono Dangtelį Coque Už "Huawei" P8Lite ALE L21 Atveju

€0.90

-5%

€0.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Telefoną Atveju Huawei P8 Lite Minkšto Silikono TPU Galinį Dangtelį Atvejais, Apsauga, Telefono Krepšys

100% Brand New Atveju

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų

Mados dizaino lengva įdėti ir lengva pakilti

Puikiai tinka formuoti

Patvarus ir purvinas atsparumas

Apsaugoti Huawei Telefoną nuo dulkių,įbrėžimams ir smūgiams

Portect Už "Huawei" P8 Lite iš subraižyti ir sugadinti

Q: Kaip Greitai Tvarka Gali Būti Išsiųstas Ir Kaip Man Dienų, Aš Galiu Jį Gauti? A: kad gali būti išsiųstas per 1-3 dienas. Siekiant sumažinti mūsų klientų pirkimo kaina, todėl, mes išsiųsti žemiau užsakymą " Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus ", bet ne su sekimo numeriu. jūs negalite check on-line. tai greitai daugeliui šalių, ypač labiausiai iš ES šalių. Beveik trunka apie 20-30 dienų. JEI NORITE SEKIMO NUMERĮ,PASIRINKITE "KINIJA PAŠTU REGISTRUOTU ORO PAŠTU" UŽSAKYMĄ. Klausimas: Kodėl Jūsų Prekės Yra Labai Pigios, Kokybe Garantuota? A: Nes mes turime mūsų pačių gamykloje, kokybės kontrolė yra labai griežta, prekių pardavimas tiesiogiai ir didmeninė prekyba internete, todėl mūsų kokybės ir kainos labai geros. Mes priimame lašas laivybos ir didmeninė prekyba, kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ačiū. Dėkoju už jūsų laiką ! Mes guarabtee jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka jums ,jei produktas turi kokybės problemų. Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą. Prašome don ' t atidarykite ginčus per 55 dienas. Jei po 55 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti.

1. Kai jums priimti mūsų prekes, jei įsitikina, prašome pateikti mums gero įvertinimo (5 žvaigždučių), tai yra labai svarbu mums, mes nuolat tobuliname geresnes paslaugas kiekvienam klientui! 2. Jei turite bet kokių klausimų apie mūsų produktus, be kurių susisiekite su mumis, nereikia mums blogas vertinimas, pasakykite mums, kas yra priežastis, mes naudosime geriausias paslaugas jums duoti patenkinamą atsakymą!

'

Pakuotės Dydis 16cm x 8cm x 3cm (6.30in x 3.15in x 1.18in)
Suderinama Modelis Už "Huawei" P8 Lite
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Įrengtas Atveju
Suderinama Modelis 2 Už "Huawei" ALE L21
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Suderinamos Prekės "Huawei"
Medžiaga Silikono Minkštos TPU atveju
Savybės Cool Dizaino Modelis Spausdinimo Minkšto Silikono TPU Telefono dėklas
Dizainas Gėlių
Funkcija Antidetonaciniai
Parama Sumaišykite Spalva/Drop Shipping/Nemokamas Siuntimas/Whosale

Panašūs produktai